KezdőlapSzínes„Mi már sosem jutunk el az oltárig” - a menyasszonya órákkal az...

„Mi már sosem jutunk el az oltárig” – a menyasszonya órákkal az esküvője előtt halt meg

-

Minden szerelmes pár az esküvője napjáról álmodozik, arról a napról, amikor minden tökéletes, ami csak róluk szól, ami tele van örömmel és vidámsággal, és amelyben örökké egymáshoz láncolják az életüket, szeretteik körében. Ritkán, de az is megtörténik, hogy a legboldogabb pillanat váratlanul a legsötétebbé válik, amikor örömkönnyek helyett a bánat és a veszteség könnyei csorognak le az arcokon.

Az amerikai X-Faktor egykori sztárja, Tom Mann szintén élete legszebb napját várta, amikor oltár elé vezetheti a menyasszonyát, és kimondhatja végre a boldogító igent. A sors azonban csúnyán keresztülhúzta a férfi számításait. Menyasszonya, Danielle ugyanis órákkal a szertartás előtt elhunyt.

Hirdetés

“Aminek életünk legboldogabb napjának kellett volna lennie, visszafordíthatatlan szívfájdalomban végződött” – írta Mann, akinek együttese, a Stereo Kicks 2014-ben szerepelt a tehetségkutató műsorban. “Gyászolok, és még nagyon, nagyon sokáig fogok gyászolni” – folytatta a gondolatot a zenész a közösségi médiában.

„Mi már sosem jutunk el az oltárig” - a menyasszonya órákkal az esküvője előtt halt meg
Fotó: Instagram | Tom Mann

A BBC információi szerint Danielle Hampson, a PR-vezető és táncosnő 2022. június 18-án váratlanul meghalt, halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. “El sem hiszem, hogy ezeket a szavakat írom, de a drága Dani – a legjobb barátom, a mindenem és még több, életem szerelme – a szombat hajnali órákban elhunyt” – közölte a szörnyű hírt Mann, 2022. június 20-án.

Hirdetés

“Úgy érzem, mintha egy óceánt sírtam volna. Soha nem jutottunk el az oltárig; vagy nem mondhattuk ki az eskünket, vagy nem táncolhattuk el az első táncunkat, de tudom, hogy tudod, hogy te voltál az egész világom és a legjobb dolog, ami valaha történt velem, Danielle” – tette hozzá a megtört vőlegény. A 28 éves Mann azt is megosztotta, hogy most “minden erejét be kell vetnie”, hogy gondoskodjon a kisfiukról.

„Mi már sosem jutunk el az oltárig” - a menyasszonya órákkal az esküvője előtt halt meg
Fotó: Instagram | Tom Mann

“Sosem leszek olyan példás szülő, mint amilyen te voltál, de ígérem, mindent megteszek, hogy Bowie-t úgy neveljem fel, ahogy mindig is szerettük volna” – folytatta szívszorító üzenetét a fiatalember. “Ígérem, hogy tudni fogja, milyen csodálatos volt az anyukája. Ígérem, hogy annyira, de annyira büszke leszel rám” – fogadta meg Mann, majd így folytatta.

“A legcsodálatosabb ember kívül és belül. A leghihetetlenebb lélek. Egy nagyon különleges embert veszítettünk el, és biztos vagyok benne, hogy a szeretet bőséges áradása is ezt tükrözi. Megpróbálok majd békét találni az üzenetekben és a hozzászólásokban, de most gyászolok, és még nagyon-nagyon sokáig fogok gyászolni” – vallotta Tom.

“Drága Dani, a legfényesebb fény minden szobában, a világom nélküled csak sötétség. Örökké hiányozni fogsz” – zárta sorait a vőlegény.

Mann és Hampson eredetileg 2020 augusztusában akarták összekötni az életüket, de a PEOPLE szerint a világjárvány miatt két alkalommal is el kellett halasztaniuk a ceremóniát. Idő közben született egy fiuk, Bowie, akit 2021 októberében köszöntötték.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek