KezdőlapZeneVideóklipekKarácsony előtt megérkezett az év egyik legszebb magyar slágere

Karácsony előtt megérkezett az év egyik legszebb magyar slágere

-

László Attilát valószínűleg nem kell már bemutatnunk, az erdélyi fiú 2011-ben megnyerte a Csillag születik harmadik évadát, azóta gyönyörű, tiszta hangjával folyamatosan elkápráztatja a magyar közönséget.

Gyönyörű karácsonyi dallal lepte meg rajongóit László Attila, a Csillag születik egykori győztese, aki bár nem tipikus karácsonyi dallal érkezett, de a dal hangulata és mondanivalója is erősen kapcsolódik a szeretett ünnepéhez.

Hirdetés

Az „Amíg van kire várnom” című dal futótűzként terjed a legnagyobb közösségi oldalon, több ezer lájkot és kommentet bezsebelt.

“Amíg van kire várnom, Végtelen minden álmom, Amíg tart ez a dallam, Légy velem minden dalban, Vágyaim gyors vizén, Mikor útnak indulnék, Te vagy az, kihez visszafordulnék” – énekli László Attila a dalban.

Hirdetés

Nem csoda, hogy a rajongók tetszését egyből elnyerte a dal, rengeteg pozitív hozzászólást generálva.

„Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy néha a rossz dolgok szükségesek ahhoz, hogy valami csodálatos jöjjön létre, és ilyen volt a Ti közös lemezetek Mátéval a pandémia idején. Gratulálok Mindkettőtöknek és a klip készítőjének is. Egyben boldog ünnepet kívánok Nektek” – írta az énekes rajongója a YouTube-on.

„Drága Attila! Gyönyörű a dal, gyönyörű a videóklip. Nagyon szépen köszönöm. Annyira meghatóan összefoglalja a párkapcsolat szakaszait. Isten áldjon meg, hogy egy életen keresztüli szerelem, szeretet, hűség kísérjen! Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok! Nagy szeretettel ölellek!!!” – tette hozzá egy másik a Facebook-on.

„Ügyes vagy Attila, igazi előadó művész vagy. Most is előttem van az a szerény Kézdivásárhelyi fiatal fiú aki elment Magyarországra szerencsét próbálni és sikerült is. Még egyszer ügyes vagy és szerény is maradtál úgy ahogy elmentél innen tőlünk, egy kézdivásárhelyi rajongód” – írta egy másik.

A dalra forgatott klipet itt lehet megnézni:

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek