KezdőlapSzínesEz a negyedikes John Lennon ikonikus dalát énekli egy tehetségkutatón. A záróakkordnál...

Ez a negyedikes John Lennon ikonikus dalát énekli egy tehetségkutatón. A záróakkordnál mindenki sírva fakad

-

Lehet szidni az internetet minden egyes hátrányáért, viszont az ilyen percekért, mint amilyen az alábbi is, megérdemli, hogy hálát adjunk azért, mert létezik.

Senki sem tagadja, mennyi negatívumot hozott az életünkbe azzal, hogy a világot csak egy kattintással választja el tőlünk. De ha ne lenne általa ez a nyilvánosság, akkor az olyan tehetségek, mint amilyen ez a kisfiú is, valószínű örökre a sötétségben lapulnának.

Hirdetés

Adam Kornowski a minnesotai Chisago Cityben található Lakeside Általános Iskola negyed osztályos tanulója. Fogalmunk se lenne róla, kicsoda ő, ha ne léteznének a közösségi oldalak, ahol pillanatok alatt lehet népszerűvé válni. Egy kis helyi tehetségkutatón lépett színpadra, még 2018-ban, és ezzel belevéste magát örökre a netező közönség emlékezetébe.

Az volt a terve, hogy elénekel egy nagy klasszikust, amelyet mindenki ismer és szeret. Remélte, hogy a közönség jól fogadja majd. Arról viszont nem álmodott, hogy a produkciója gyakorlatilag egyik napról a másikra válik online szenzációvá, és a helyi közönségen túllépve az egész világ szívét meghódította.

Hirdetés

Az akkor még csak 10 éves Adam állítólag ötéves kora óta zongorázott. Úgy döntött, hogy az iskolájában megrendezett kis tehetségkutatón próbára teszi a tudását, és John Lennon Imagine című dalával készült.

Aki valaha is komolyabban odafigyelt erre a darabra, az tudja, nem egy kezdőnek való produkció, hogy szerencsét próbáljon vele. Adam azonban eltökélten vállalta a kockázatot, és nagyon is jól tette. Bízott magában, és a magabiztosságával levette a lábáról a közönségét.

“Egy szülő sem volt a teremben, akinek szárazon maradt volna a szeme a végére. Állva tapsolták, és a taps örökké tartott!” – vallotta a fiú büszke anyukája.

Hozzátette, a fiának máris megkerült az első vevője: “Egy nő megállított, hogy elmondja, hogy megvenné az iTunes-on, ha kiadnám!!!. Imádom a meghajlását a végén… olyan udvarias!” – áradozott az édesanya.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek