KezdőlapSzínesEgy nappal az esküvő után, válni akar a menyasszony: a férje belenyomta...

Egy nappal az esküvő után, válni akar a menyasszony: a férje belenyomta a fejét a tortába, pedig előre megkérte rá, hogy ne tegye

-

A nőnek egyetlen kérése volt csak az esküvővel kapcsolatban, de a férje azt is megszegte – nem épp tipikus kezdet egy házasságban. Általában úgy indul a közös élet, hogy a pár örök tiszteletet és szerelmet fogad egymásnak. A dolgok azonban váratlan fordulatot is vehetnek.

Vannak házasságok, amelyek egy évet sem bírnak ki, míg másoknál rendkívüli alkalmazkodásra és kompromisszumokra van szükség ahhoz, hogy működjön a dolog.

Hirdetés

Ennek a párnak sem lesz “boldogan élnek, míg meg nem halnak” befejezése. Bár egy házasság véget érésének nyomós okai szoktak lenni, ez a pár bebizonyította, egy sértő tréfa is vezethet váláshoz – méghozzá az esküvőt követő első napon!

A történet a Slate magazin Dear Prudence rovatában jelent meg, január 13-án, az ara tollából.

Hirdetés

A házasságkötés sosem volt kiemelt fontosságú az életében, de sosem zárkózott el előle. Így aztán 2020-ban elfogadta barátja lánykérését, és hozzáláttak a szervezéshez. A feladatokat leosztották egymás között, és megbeszélték, ki miként szeretné átélni a nagy napot.

A nő engedményeket tett a vőlegénye bizonyos kéréseire, cserében viszont egyetlen dolgot kért: nem akarta, hogy a férje összemaszatolja a tortával az arcát. A férfi azonban nem tartotta tiszteletben a kívánságát, mi több, ennél rosszabbat tett.

“Megragadott a tarkómnál fogva, és belenyomta a fejemet. Előre meg volt tervezve, mivel a torta TÖNKREMENT, és volt egy csomó muffinja tartalékként” – panaszkodott a nő.

Ezután az ara nemcsak a ceremóniáról távozott, hanem másnap közölte a férfival, hogy kapcsolatuknak lényegében vége.

“MINDENKI összeült, hogy elmondja nekem, adjak neki egy második esélyt. Hogy túlreagálom a problémáim miatt (NAGYON klausztrofóbiás vagyok egy évekkel ezelőtti autóbaleset után, és teljesen bepánikoltam attól, hogy belelöktek egy tortába, és ott tartottak)” – fogalmazott a nő.

Hozzátette: “nem akarom, de mindenki olyan egységesen és magabiztosan bizonygatja, hogy szörnyű hibát követek el, hogy elgondolkodom, vajon igazuk van-e”.

Nyilván “Prudence”-nek válaszolnia kellett a megsértett ara levelére. Ezt írta: azok az egyének, akik ezt mondják neki, nem azok, akiknek minden napot vele kell tölteniük. Ha a viselkedése már így is gondot okoz, akkor hosszútávon ez nem lesz vonzó ajánlat.

“Jegyezd fel gondolatban, hogy a szeretteid közül kik azok, akiknek látszólag nem fontos a boldogságod, és folytasd a válást” – javasolta a nőnek a szakértő.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek