KezdőlapHírekA nővérek a kutyájukkal együtt tűntek el házuk kertjéből – szerencsére órákon...

A nővérek a kutyájukkal együtt tűntek el házuk kertjéből – szerencsére órákon belül megtalálták őket, és már biztonságban vannak

-

Minden szülő legnagyobb rémálma, hogy elveszítheti a gyerekeit, de ez a történet szerencsére jó véget ért.

A 7 éves Abigail Bourg és a 4 éves Cecilia Bourg hétfő este golden retrieverjükkel játszottak otthonuk kertjében a louisianai Folsomban. Szüleik délután 5 óra körül látták őket utoljára. Amikor észrevették, hogy a lányok és a kutya is eltűntek, azonnal riasztották a rendőrséget.

Hirdetés

Az édesanya ugyanakkor a Facebookon is megosztott egy bejegyzést, és a környéken élők közül többen is jelentkeztek, hogy részt vegyenek a keresésben. A rendőrség gyorsan megszervezte a keresést, és a St. Tammany seriff iroda közleményt adott ki, amelyben arra kérte a helyieket, ne menjenek az erdőbe, hogy ne akadályozzák a nyomozást.

Szerencsére körülbelül 4 órával később, este 9 óra 20 perc körül megtalálták a nővéreket és a kutyájukat. Mind a hárman épségben kerültek haza.

Hirdetés

„Jelenleg nincsenek részletes információink, de nagyon örülünk, hogy mindkét lányt és a kutyájukat is megtalálták, és biztonságban vannak” – állt a helyi seriff hivatal nyilatkozatában, amit a közösségi médiában osztottak meg nem sokkal azután, hogy biztonságban hazajuttatták a gyerekeket.

A hatóságok nagy erőfeszítéseket tettek a lányok felkutatására, a Jefferson Parish Sheriff’s Office helikopterét, drónokat, ATV-ket és rendőrségi kutyákat is bevetettek. A gyerekeket végül egy kutya találta meg, és azonnal hazavitték őket a szüleikhez, akik hatalmas megkönnyebbüléssel ölelték át őket.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek