KezdőlapSzínes"Te cseppet sem öregszel!" - az 51 éves Thalia lenyűgözte rajongóit szépségével

“Te cseppet sem öregszel!” – az 51 éves Thalia lenyűgözte rajongóit szépségével

-

Élnek olyan szerencsés emberek ezen a világon, akik felett bár telnek-múlnak az évek, az arcuk és a testük mégis „leragadt” valahol a húszas éveikben. Egyesek a kiváló genetikával magyarázzák, míg mások rögtön a plasztikai sebészet csodaszereire fogják. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, csak meg kell tanulni elfogadni, hogy bizony ilyen is létezik.

A napokban kavart hatalmas port a közösségi médiában egy fotósorozat, amitől a felhasználóknak valósággal leesett az álla. Az 51 éves Thalia posztolt magáról egy fényképet, mely reakciók hullámát váltotta ki a rajongóiból. A népszerű mexikói színésznő és énekesnő kirobbanó formában van, és korát meghazudtolóan, fiatalos kisugárzással, mosolyogva pózol a kamerának.

Hirdetés

Thalia sosem titkolta, mennyire szigorú magával, ha az étkezésről és a sportról van szó. Mindig odafigyel, mi kerüljön a tányérjára, és imád mozogni, így nem csoda, hogy alakja maga a tökély, melyet még egy 30 éves is megirigyelne.

"Te cseppet sem öregszel!" - az 51 éves Thalia lenyűgözte rajongóit szépségével
Fotó: Thalia/Facebook

A sztár gyakran oszt meg magáról fényképeket a közösségi médiában, és tény, hogy bár telnek az évek, őrajta egyetlen születésnap se fog ki. Úgy fest, mint 20 évvel ezelőtt, mintha számára megállt volna az idő.

Hirdetés

Legutóbb egy derékban oldalt hasított, élénk mintával díszített overallban pózolt, egy asztalon. Ruháját egy túlméretezett karpereccel és gyűrűvel egészítette ki, haját pedig kontyba kötötte a feje tetején. A rajongói nem állhatták meg szó nélkül, mennyire csodálják a belőle áradó energiát.

"Te cseppet sem öregszel!" - az 51 éves Thalia lenyűgözte rajongóit szépségével
Fotó: Thalia/Facebook

“Úgy nézel ki, mintha 30 éves lennél.”, “Te cseppet sem öregszel!”, “Gyönyörű vagy!” – ezek és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el a díva fotója alatti komment-felületet.

Mint ismert, Thalia immár 20 éve él boldog házasságban férjével, Tommy Mottolával. Nem kérdés, hogy számára ez a férfi a tökéletes partner és lelki társ.

“Szeret engem csúnyán, és szépen, és dühösen, és boldogan, és betegen vagy egészségesen. Úgy szeret, amilyen vagyok” – nyilatkozta Thalia egy korábbi interjúban.

Ők ketten 1999-ben találkoztak először egy Emilio és Gloria Estefan által szervezett rendezvényen. 2000 decemberében házasodtak össze New Yorkban. Tommy Mottola egyébként öt évig volt Mariah Carey férje.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek