KezdőlapSzínesHatalmasat robbant az X-Faktor énekesének dala: imádják a rajongók a Csinibabát

Hatalmasat robbant az X-Faktor énekesének dala: imádják a rajongók a Csinibabát

-

Valószínűleg Kiss Kevin sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz Csinibaba című dalából, amikor jelentkezett az X-Faktorba.

Hatalmas sikerrel fut a YouTube-on az X-Faktor énekesének dala, a Csinibaba. A Kiss Kevin által szerzett nóta két hónap alatt elérte a 3 milliós nézettséget, ami rendkívüli eredmény, főleg, hogy eddig ismeretlen szerzőtől érkezett.

Hirdetés

A dal már akkor hatalmas sikert aratott, amikor Kiss Kevin bemutatta az X-Faktor válogatásokon, a mentorok állva tapsoltak neki.

A dalra két hónappal ezelőtt elkészült a videóklip is, ami felkerült a YouTube-ra, hatalmas sikerrel fut még mai napig is.

Hirdetés

“Óriási energia van a srácban és a dalban. Teljesen újat hozott a mai trendekhez képest. Nagyon temperamentumos és lendületes szám, ennek ellenére a klip és az új hangzás nem adja át azt az érzést, amit a válogatón. Ott robbantott, de itt túl nyugodt a vibe. Viszont, még így is fenomenális. Sok sikert a továbbiakban, tesó!” – írta az énekes egyik rajongója.

“Teljesen új, játékos dal. Ez hiányzik, amely kimozdítja az embereket a megszokott hangokból, dallamokból. Szükség lesz rád, várjuk az új dalt :) Csak vigyázz arra, hogy ne legyen pont ugyanilyen. Üssön az is, ALKOSS” – tette hozzá egy másik.

Nektek hogy tetszik a klip?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek