KezdőlapSzínesÉveket fiatalodni fél óra alatt: így működik az injekciós ráncfeltöltés

Éveket fiatalodni fél óra alatt: így működik az injekciós ráncfeltöltés

-

Az orvostudomány fejlődése, a szépségiparra is kihat, ugyanis olyan modern eljárások jönnek létre ennek köszönhetően, mint például az injekciós ráncfeltöltés. Ennek köszönhetően mindössze fél óra alatt éveket lehet fiatalodni. De mégis miket fecskendeznek be a bőr alá? Hogyan működik az injekciós ráncfeltöltés?

Injekciós ráncfeltöltés napjainkban

Az injekciós kozmetikai töltőanyagok évtizedek óta léteznek, azonban régebben korán sem voltak ennyire hatékonyak mint napjainkban. A tudomány fejlődésének köszönhetően ma már nagyon biztonságosan, és hatékonyan lehet ezeket használni. Olyan töltőanyagokat találtak, amik nem okoznak allergiás reakciókat, és nagyon tartósak is.

Hirdetés

Mindössze fél óra alatt elvégezhetőek ezek az eljárások, szemben a több órás arcplasztikával, viszont a hatásukban sok eltérés nincsen. Illetve annyiban, hogy ezek nem tartanak örök időkig. Vannak olyan ráncfeltöltő anyagok, amik hónapok alatt felszívódnak, de olyanok is, amik évekig tartanak. Napjainkban már olyan töltőanyagokat is alkalmaznak, amik kellően tartósnak bizonyulnak.

Hogy működik a ráncfeltöltés

Miért van szükség ráncfeltöltésre egyáltalán, mégis miért alakulnak ki a ráncok? Mutatunk egy kis gyorstalpalót, ami segít a ráncfeltöltés működésének megértésében is! A bőrt három kritikus összetevő tartja feszesnek és simának: a kollagénnek, a hialuronsavnak és az elasztinnak.

Hirdetés

Ezek a vegyszerek kombinálva szilárd, szivacsos hálót hoznak létre a bőr felszíne alatt. Ez a rugalmas szerkezet simán és feszesen tartja a bőrfelületet. Az életkorral ez a háló lassan veszít erejéből. Az alatta lévő tartószerkezet gyengesége miatt a bőrfelület mér nem olyan sima, mint volt évekkel előtte. A kozmetikai töltőanyagok befecskendezése azonban segít kitölteni a vékonyodott hálót. A töltőanyagok felduzzasztják a bőr alatti szövetet, zsugorítják a ráncokat. A bőr feszesebbé, simábbá és fiatalosabb megjelenésűvé válik. Tehát ez húzódik meg a ráncfeltöltés tudománya mögött.

Milyen ráncfeltöltő anyagok vannak?

Manapság már egyre több, és jobb ráncfeltöltő anyag van. Néhány 10 éve, még csak a botox létezett, manapság azonban ennél már jóval több ideig ható, és sokkal biztonságosabb anyagok is rendelkezésre állnak, ami hatékonyak a ráncok eltüntetése céljából.

Ilyen például a kollagén, vagy a hialuronsav. Sőt már arra is lehetőség van, hogy saját zsírt töltsenek a ráncokba, amik köszönhetően annak, hogy nem idegen adagok, nem olyan gyorsan szívódnak fel, és allergiás reakciókat sem okoznak. Ilyen hatékony arcfiatalítás ráncfeltöltéssel a Bónusz Plasztikai Sebészeten történik. Számtalan előnye van, és akár évekig is megőrzi hatását. Ez annak köszönhetően, hogy a zsír nem szívódik fel, hanem együtt öregszik a szervezettel. Nagyon természetes hatást lehet ezzel a módszerrel elérni, úgy, hogy nem kerül semmiféle idegen anyag a szervezetbe. természetesen ehhez egy megelőző zsírleszívás is kell, akár a has, vagy a comb területéről is lehet zsírt leszívni.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek