KezdőlapSzínesEgyenesen a munkából, szenes arccal vitte el a fiát egy kosármeccsre a...

Egyenesen a munkából, szenes arccal vitte el a fiát egy kosármeccsre a bányász apuka!

-

Vannak szülők, akik a csillagokat is lehoznák a gyermekeikért, a családért és a boldogságukért. Bár ez szó szerint nem lehetséges, életre szóló élmények és emlékek formájában igen, és nincs annál szebb, amikor életünk különleges pillanatain a szeretteinkkel osztozhatunk.

A bányászként dolgozó apukának már nem maradt ideje hazamenni, megtisztálkodni és átöltözni, így egyenesen a munkából, piszkosan vitte el a fiát a kosárlabdameccsre, mely mindkettőjük számára sokat jelentett. Az esetről John Calipari, vezetőedző tweetelt a közösségi oldalán.

Hirdetés

Azt írta, a férfi rögtön a munkaidő végeztével találkozott a fiával, hogy vele lehessen a sporteseményen. Ez felidézte a saját családjának emlékeit. Még ha nehéz munkája is volt, ami minden erejét és idejét felemésztette, az apa mégis mindent megtett azért, hogy a fia erről az eseményről ne maradjon le.

Fotó: Sue Kinneer

A szenes arcú férfiról készült fotó, melyet egyébként Calipari lőtt, természetesen felkerült a közösségi médiába, ahol azonnal reakciók ezreit váltotta ki a netezőkből. Az edzőt is mélyen megérintette a látvány, fontos emléket idézve fel számára. Ezért sem tudta „poszt nélkül hagyni” a látottakat.

Hirdetés

„A családom amerikai álma egy Clarksburg, WV-i szénbányában kezdődött, ezért ez a kép nagyon szíven ütött” – írta Calipari a Twitteren, ahol a képen szereplők valóságáról is beszámolt.

Fotó: Sue Kinneer

„Ahogy hallottam, a műszakja után rohant, hogy a fiával lehessen, és nézze a csapatunkat. Nem tudom, hogy ki ez, de vannak jegyeim neki és a családjának a Ruppban, hogy VIP-ként kezeljék őket!” – tette hozzá a tweetben. Miután a kép bejárta a közösségi médiát, Mollie McGuire azonosította magát, mint a bányász férfi, Michael, felesége.

Miután felismerte őket a képen, a nő a Facebookon közölte, hogy Michael hajnali 4:45-kor kezdte a műszakját, majd vele és a fiukkal együtt elment a kosárlabda-mérkőzésre, ami óriási erőfeszítés volt, de időt akart tölteni a családjával, és boldoggá akarta tenni a kisfiát. Mert nem számít sem a fáradtság, sem a koszos egyenruha – ha a családoddal akarsz lenni, nem keresel kifogásokat.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek