KezdőlapZeneVideóklipek19 év után megérkezett Csonka András új dala: nézd meg a Ding...

19 év után megérkezett Csonka András új dala: nézd meg a Ding Dong 2. videóklipjét

-

19 év után új saját dallal jelentkezik Csonka András, végre a rajongók legnagyobb örömére elkészült a Ding Dong 2. Az énekes videóklipet is készített a dalhoz, amit hétfő reggel mutattak be.

Hétfőn reggel debütált a YouTube-on Csonka András legújabb slágere, a Ding Dong 2, amely a nagysikerű slágerének folytatása, ám egy vadonatúj dal.

Hirdetés

„Rácz Lacival karoltuk fel az ügyet, ő pedig összehozott Csicsák Norbival. Elkezdtünk beszélgetni, mindketten megosztottuk az elképzelésünket és hamar megtaláltuk a közös pontot. Küldött egy zenei ötletet, ami rögtön megtetszett, innen indult a munka. A szöveget Duba Gábor írta. Szerettem volna, ha boldogságot, pozitív érzéseket sugároz a dal, hiszen most van éppen elég gond a világban, ez a nóta pedig talán kicsit kizökkenti a mindennapokból a hallgatóját” – mondta az énekes az nlc.hu-nak.

“Talán valamit jól csinálok, hiszen még mindig szem előtt vagyok, nem tűntem el. Az életem mindig is egy furcsa hármas egységben működött: a Família kft-vel kezdődött a színészet, ami óriásit dobott a karrieremen, ezáltal ismertek meg az emberek, majd jött a zenei lét és később a műsorvezetés. Utóbbi hol felbukkan, hol eltűnik, de a másik kettő folyamatosan jelen van az életemben. Sok minden történt az elmúlt 25 évben, de azt gondolom, hogy én nem változtam sokat, ugyanaz az ember vagyok, mint a karrierem elején” – mondta az énekes, majd hozzátette, elszörnyed, hogy milyen irányba halad ma az emberiség.

Hirdetés

Csonka András közösségi oldalán is megosztotta új szerzeményét, megannyi lájkot és kommentet bezsebelve, imádják a rajongók.

“Drágáim! Itt van, megszületett! 19 év után az első saját dalom, a Ding dong 2 🙏❤️ Hallgassátok, nézzétek, ha lehet, szeressétek, és nyugodtan írjátok meg róla a véleményeteket! Ha kérhetem, osszátok meg minél többször és minél többekkel, hogy eljuthasson azokhoz, akiket érdekel!” – írta az énekes.

Nektek hogy tetszik a dal? És a videóklip?

Fotó: Csonka András/Facebook

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek