KezdőlapSzínesAz ingyenes hajvágás 10 évet faragott le ennek a hajléktalan férfinak az...

Az ingyenes hajvágás 10 évet faragott le ennek a hajléktalan férfinak az életkorából!

-

Joshua Santiago, egy nemeslelkű fodrász, azzal próbál adni valamit ennek a világnak, hogy ingyen és bérmentve vállal hajvágást azoknak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak. A férfi egy mobil fodrászszalont üzemeltet az Egyesült Államokban, és arról híres, hogy hajléktalanoknak (is) nyújt páratlan segítséget.

A borbély szereti megosztani a közösségi médiában a munkáit. Így került fel ez a videó is, melyet a követői valósággal imádtak, és ami azóta futótűzként járta be a nagyvilágot. A vizuális anyag egy hajléktalan férfi mesés átalakulásáról szól – Joshua a kliense utasításai alapján szabadította meg őt a loboncától, a végeredmény pedig nemcsak a férfit magát, hanem a nézőket is ámulatba ejtette.

Hirdetés

A hajléktalan az utca szélén ült, amikor a fodrász épp arra járt. Bozontos szakálla az arca felét eltakarta, a haja pedig csimbókokban állt a fején. Felajánlotta neki a szolgáltatásait, az utca embere pedig örömmel élt a lehetőséggel.

Fotó: TikTok

Ahogy Joshua kezei munkába lendültek, a férfi fejbőrén egy tetoválás vált láthatóvá: „Örömmel lakmározom azokból, akik megpróbálnak leigázni”. Továbbá kiderült, a szemöldöke helyén is tinta nyomai lapultak, ezért azokat is leborotválta. Majd jött a szakálligazítás.

Hirdetés

„Néha a legkedvesebb emberek, akikkel találkozol, tetoválásokkal vannak tele, míg a legítélkezőbbek vasárnaponként templomba járnak” – fogalmazott Joshua, akinek a „beavatkozása” által a férfi legalább 10 évet letagadhatna a korából.

Fotó: TikTok

„Több mint egy évtizedet vettél le erről az emberről!” – írta az egyik felhasználó, egy másik pedig hozzátette: „A hajvágás tényleg megváltoztathatja egy ember jövőjét”.

Joshua egy másik videóban elmagyarázta, miért borotválta le a férfi haját és szemöldökét: „Pontosan azt adtam ennek a férfinak, amit kért, és mivel már jó ideje hajléktalan volt, nem volt lehetősége arra, hogy igazán ápolja a külsejét. Azt is elmondta, hogy azért kopaszítja le a fejét, hogy a tetoválásai látszódjanak. Ugyanez vonatkozik a szemöldökére is”.

@empoweringcuts Sometimes the nicest people you meet are covered in tattoos and sometimes the most judgmental people you meet go to church on Sundays. #fyp #homeless #mentalhealth #haircut #love ♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

A fodrász hozzátette, továbbra sem hagy fel a jótékonysági projektjével, amivel sok embernek nyújthat segítséget.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek