KezdőlapHírek"A szerelem nem ismeri a matematikát" - a 76 éves Cher kiáll...

“A szerelem nem ismeri a matematikát” – a 76 éves Cher kiáll a nála 40 évvel ifjabb párjával való kapcsolatáért

-

Bár azt mondják, a szerelem nem ismer határokat, a társadalom hajlamos még ma is megvetni azokat a párokat, akik valamilyen módon kívül esnek a „megszabott sémákból”. Az ember azt gondolná, a modern világ van már annyira nyitott, hogy szó nélkül elfogadja azt, amihez gyakorlatilag semmi köze, de nem, sőt! Épp ez a nyitottság nehezíti meg sok szerelmes életét ahelyett, hogy megkönnyítené…

Ez alól Cher, a világhírű énekesnő sem kivétel. A 76 esztendős zenei legenda ugyanis újra szerelmes. Párja viszont egy nála 40 évvel ifjabb fiatalember, a 36 esztendős zenei producer, Alexander “AE” Edwards. A rajongói természetesen nem hagyták szó nélkül a választását: volt, aki őszintén örült a pop-ikon boldogságának, de olyan is volt, aki nem kímélte meg az énekesnőt a kioktató véleményétől.

Hirdetés

Cher a Twitteren óvta meg a kapcsolatát, ezeket írva: “A szerelem nem ismeri a matekot.” Ugyanakkor egy bölcsességet is hozzáfűzött, melyet egy bestseller író, ma már az elhunytak sorába tartozó tibeti tanítótól tanult: „Sogyal Rinpoche azt mondta nekem: ’Egyesek találkoznak, mások felismernek’” – írta Cher.

A People adatai szerint, a dívát Los Angelesben látták kézen fogva sétálni a fiatal producerrel. Edwards korábban Amber Rose modellel és tévés személyiséggel alkotott egy párt, akivel van egy közös, 3 éves gyereke. Ami Chert illeti, az énekesnő partnereinek listája eléggé színes. Randizott már korábban is nála jóval fiatalabb férfiakkal – köztük Val Kilmerrel, Tom Cruise-zal és Rob Camillettivel.

Hirdetés

“Az igazság az, hogy ha nem jártam volna fiatalabb férfiakkal, soha nem randiztam volna.” – vallotta be a világhírű énekesnő egy 2021-ben adott interjúban. “A fiatalabb férfiakat nem félemlítették meg az idősebb nők. De az idősebb férfiak az én korosztályomban, ők nem kaphatók az ilyesmire” – fogalmazott Cher.

Fotó: People

A pop-legenda kétszer volt házas. Első férje, Sonny Bono, 1998-ban halt meg. Ők 1964 és 1975 között alkottak egy párt. 1975-ben Gregg Allman énekessel kötötte össze az életét, aki 2017-ben hunyt el. Ők 1979-ig voltak házasok. Cher és Alexander a párizsi divathéten ismerkedtek meg, tavaly szeptemberben. A fiatalember nőfaló hírében jár – az exe szerint legalább 12 különböző nővel volt viszonya. Rose az Instagram-profilján osztott meg egy sokat eláruló megjegyzést.

“Belefáradtam, hogy megcsalnak és a színfalak mögött megszégyenítenek. Mind a 12 csöves (akikről tudok, valószínűleg többen vannak) megkaphatja őt. Mindannyian nagyon is tudtátok, hogy kapcsolatban van, és egy babája, és úgy döntöttetek, hogy mégis elcsábítjátok [a hölgy más szót használt, melyet nem szeretnénk ide leírni, szerk.]. Láttam az összes sms-t és DM-et. Mindannyian tisztában voltatok vele, de nem tartoztok nekem semmilyen tisztelettel, szóval mindegy” – fogalmazott csípősen az exfeleség.

Rose nem akart megnevezni senki mást, aki érintett, mondván, hogy “nem az a dolga, hogy életeket tegyen tönkre”, de azt elismerte, hogy a hároméves kapcsolatnak az állítólagos megcsalás miatt lett vége. “Nem lehetek többé az egyetlen, aki a családomért küzd. Annyira hűséges és átlátható voltam, de nem kaptam ugyanezt az energiát cserébe” – írta. “Ami őt illeti… A lojalitás hiánya és a tiszteletlensége nevetséges, és végeztem” – tett pontot a történet végére Rose.

Cher rajongói erről is figyelmeztették az énekesnőt a Twitteren, ő azonban elhessegette ezeket a félelmeket, mondván: “Szerelmes vagyok, nem vak”. Egy másik rajongónak azt is elmondta: “Ahogy mindannyian tudjuk… NEM MA SZÜLETTEM & amit biztosra tudok… semmire nincs garancia. Bármikor, amikor döntést hozol, kockázatot vállalsz. Én mindig is kockáztattam… Ez vagyok én.”

Az énekesnő ugyanakkor fontosnak tartotta megjegyezni, legyen bármi is Alexander múltjában, vele úgy bánik, mint egy királynővel.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek