KezdőlapZeneVideóklipek"Keresi magát, aki nem találja meg a fényt a sötétbe’" - gyönyörű...

“Keresi magát, aki nem találja meg a fényt a sötétbe’” – gyönyörű dallal érkezik a Bagossy Brothers Company

-

A csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistáival készített új dalt a Bagossy Brothers Company. Az Álljunk össze a lehetőségekről szól és arról, hogy napról-napra igen kell mondanunk a boldogságra. A zenekar már készül a 10 éves születésnapjára, amit 2023. március 11-én nagyszabású koncerttel ünnepelnek az MVM Dome első magyar fellépőjeként.

„Most álljunk össze/Míg el nem tűnik/Aki épp itt van/És nem remeg” – ezekkel a sorokkal kezdődik a 2013 májusában alakult, és máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar, a Bagossy Brothers Company új dala.

Hirdetés

A csapat energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt előbb az erdélyi, majd az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává vált. Az Álljunk össze című dalukban a csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistái énekelnek, Ádám Rebeka vezetésével.

“Számomra ez a dal leginkább a lehetőségekről szól. Igent mondani a boldogságra, aztán megtartani mielőtt el nem illan a szemünk elől. Izgalmas játszma ez, amit minden nap újra és újra kell játszani. Meglátni azt, hogy mi a fontos és meghallani azt amire a szívünk vágyik” – meséli Bagossy Norbi.

Hirdetés

A klipet a zenekar régi barátai, a What’s in the Box Productions készítette. A történetben a gyerekek egy zsákot találnak egy barlangban. Ennek a hírét körbeadják társaiknak, és közösen kimennek egy hegyoldalba, hogy megcsodálják mi rejlik benne. Mi rejlik a szívükben.

„Általában szeretünk egy kis teret adni a gondolkodásra a nézőknek, hogy ők is tudják a saját lelkiviláguk szerint tovább írni a történetet. Ez most sem történt másként” – teszi hozzá Norbi. A videóklipben javarészt a gyergyószentmiklósi Step Dance Sportklub táncosai szerepelnek.

A Bagossy Brothers Company jelenleg 2023 elején megjelenő ötödik lemezén dolgozik. Az új dalokat a közönség 2023. március 11-én élőben is hallhatja majd az MVM Dome-ban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek