KezdőlapZeneVideóklipekFülbemászó slágerrel érkezik a VALMAR: ez hatalmasat fog robbani

Fülbemászó slágerrel érkezik a VALMAR: ez hatalmasat fog robbani

-

Miközben a nézők az Ázsia Expresszben láthatják a VALMAR srácokat, addig a YouTube-on tegnap debütált a srácok legújabb dala, Színvak címmel.

Tegnap debütált a legnagyobb zenei videómegosztón a VALMAR duó legújabb dala, amely a Színvak címet kapta. Marics Peti és Valkusz Milán ismét egy slágergyanús dallal lepték meg a rajongókat, a dal már most hatalmas siker.

Hirdetés

A dal, amelynek zenéjét és szövegét is a srácok szerezték, ismét a lányokról szól, a dalhoz forgatott klip egy nap alatt elérte a 170.000-es nézettséget.

„Csibész ez a refrén! És nagy riszpekt, hogy ha a végére is, de csempésztetek bele egy kis gitárszólót – ez 2022ben (főleg itthon) már rizikónak számít. Jó ez!” – írta egyik rajongó a dalhoz.

Hirdetés

„Hát nem lepődtem meg ez ugyan olyan ŐRÜLTEN JÓ mint a többi zenéjük vagy… NEM EZ AZOKNAK A 1000-SZERESE” – írta egy másik.

„Wow! Nagyon jó lett fiúk! Imádom új kedvencem lett mint az összes zenétek! A klip is szuper lett nagyon jól néz ki! Na de persze ti is nagyon jól néztek ki!” – tette hozzá egy harmadik.

Fotó: VALMAR

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek