KezdőlapSzínesEz a 3 csillagjegy extra szerencsés lesz 2022 októberében

Ez a 3 csillagjegy extra szerencsés lesz 2022 októberében

-

A szerencse nem az égből hullik, de ott van a csillagok között. Hogyan lehetséges ez? Mivel a bolygók választják ki az egyes csillagjegyek sorsát, arra is ügyelnek, hogy mindenkinek szerencsés időket adjanak. Az október varázslatos hónap lesz ennek a három csillagjegynek, az életük színesebbé válik az elkövetkező időszakban.

Kíváncsi vagy melyik szerencsés csillagjegy fogja ki az aranyhalat? Az egyiknek a szezonjába még ebben a hónapban belépünk. Igen, a Skorpióról van szó, hiszen ő az Univerzum kiválasztottjai közé tartozik, ők most pozitív érzelmeket tapasztalnak. A következő időszak másik két csillagjegyének semmi köze ehhez a vízjegyhez, mivel ők földjegyek.

1. Skorpió

Hirdetés

Ebben a hónapban nyitott szemmel kell járnod, mert jó eséllyel találkozhatsz életed szerelmével. A legnagyobb szerencséd a szerelemben lesz, mert a csillagoktól kapott energiák segítenek neked, hogy vonzd a neked tetsző embereket. A sok szép arc közül, amelyhez vonzódtál, egy lesz a tiéd, és csakis a tiéd.

Ha már párkapcsolatban vagy, 2022 októberében új dolgokat fedezhetsz fel a partneredről, és élvezheted a közös szenvedélyeket.

Hirdetés

Úgy érzed majd, hogy igazán készen állsz új feladatokra és jövőbeli tervekre, különösen, hogy úgy érzed, az egész világ a lábaid előtt hever. Lehet, hogy egy teljesen új tevékenységbe fogsz, mivel kreatív ihletet kapsz, és valahogyan meg kell mozgatnod.

2. Szűz

Nagyszerű időszakot fogsz tölteni a pároddal, ennek köszönhetően nagyszerű hónap elé nézel. A szerencse minden alkalommal rád mosolyog, és szakmailag dicséretet kapsz, ha lelkiismeretesen és jól végzed a munkádat.

Ha nem a bolygók választottak volna ki, nem tudnál olyan jól koncentrálni a feladatokra. Nem okoz majd nehézséget a kommunikáció, ami azt jelenti, hogy mélyreható beszélgetéseket folytathatsz azokkal az emberekkel, akiktől a jövőd függ.

Lehet, hogy munkahelyet váltasz, mivel olyan lehetőségek tárulnak eléd, amelyek tagadhatatlanok, és nagyszerű ötleteid még a szakterületed legnagyobb szakértőit is lenyűgözik. Jól fogod érezni magad a bőrödben, és nem lesznek egészségügyi problémáid sem, mert a belső egyensúly segít abban, hogy magas legyen az immunitásod.

3. Bika

A bolygók együttállása harmonikus októbert garantál, ahol teljes mértékben élvezheted az őszi tájat. Hosszú sétákat teszel majd a lelki társad társaságában, és nem fognak zavarni a kötelezettségek sem. Úgy fogod érezni, hogy minden magától megoldódik, és nem lesz miért aggódnod.

Ha egyedülálló vagy, 2022 tizedik hónapjában találsz valakit, aki melegen tart a hideg napokon. Más területeken is rendben leszel, hiszen rengeteg energiád lesz, és minden rendkívül könnyűnek fog tűnni. Sikerrel fogsz járni, bármit is veszel a fejedbe, és a körülötted lévőknek is segíteni fogsz, hogy jobb napokat töltsenek el.

Nem lesz pénzügyi bőségben részed, de boldogulni fogsz, ha elkerülöd a felesleges vásárlásokat. Számodra ez a hónap a elvonulást és a természetben töltött idő hónapja lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek