KezdőlapHírekA Backstreet Boys énekese hagyja, hogy lánya új nevet válasszon magának: a...

A Backstreet Boys énekese hagyja, hogy lánya új nevet válasszon magának: a gyerekek megérdemlik, hogy ők válasszák meg a nevüket

-

A Backstreet Boys énekese, AJ McLean megengedte lányának, hogy nem hivatalosan megváltoztassa a nevét. A lány csak egy menőbb nevet akart, és a szüleinek nem volt ellene kifogása.

A gyermek eredetileg az Ava nevet kapta, de édesanyja, Rochelle Deanna McLean szerint 5 éves kora óta különböző neveket használ. A pár nemrég tett közzé egy fotót lányairól.

Hirdetés

„Két és fél év magántanulás után ez a két szépség visszatért az iskolába! Lyric most kezdi az óvodát, Elliott (Ava) pedig negyedik osztályba jár! Nem tudom elhinni! Annyira büszke vagyok ezekre a lányokra. Bármennyire is hiányozni fognak, izgatottan várom, hogy lássam, ahogy kitárják a szárnyaikat és repülnek” – írták a kép alá.

Hirdetés

Természetesen a rajongók azonnal észrevették a névváltást és azonnal kérdőre vonták a szülőket.

Az egyik felhasználó azt írta: „Elliot? Ava fiú lesz? Nem értem ezt az Elliotot”. Egy másik azt írta: „Elliot? Uh igen, Ava.” Ez volt az első alkalom, hogy a család nyilvánosan a választott nevén említette Elliotot. Hogy tisztázza a helyzetet, Rochelle az Instagram-sztorikban magyarázta el a helyzetet.

„Azoknak, akik kérdezik… nem mintha bárkinek is köze lenne hozzá, de Elliot névváltoztatása nem nemi kérdés. ‘Ava’ körülbelül ötéves kora óta már jó párszor megváltoztatta a nevét. Tavaly megkért minket, hogy kezdjük el Elliotnak hívni, és ez ragadt rá. Valami egyedit akart, ami senki másnak nem volt. (Olyan sok Ava van.)” – írta az anyuka.

Hozzátette: „Nem láttam semmi kivetnivalót abban, hogy tiszteletben tartom a vágyát, hogy egyedi neve legyen. Ha jobban belegondolok, kicsit furcsa, hogy szülőként olyan embereknek választunk nevet, akikkel még nem is találkoztunk, és elvárjuk, hogy örökre [azonosuljanak] azzal a személlyel! Mindegy… szóval így lett Ava Elliot. Tudtam, hogy ha már egyszer nyilvánosságra hoztam, az embereknek lesz véleménye, de legyenek kedvesek.”

„Ő csak egy gyerek, aki próbál boldogulni ebben az őrült világban! Csak azt akarom, hogy tudja, mindig az lehet, aki lenni akar” – mondta AJ McLean a TODAY-nak, ahol a kislánya névválasztásáról beszélt. „Van néhány Ava nevű lány az iskolájában, és ő úgy érezte, hogy olyan nevet szeretne, ami egyedi. De számomra mindig Ava marad”.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek