KezdőlapHírek25 évesen meghalt a népszerű színész fia

25 évesen meghalt a népszerű színész fia

-

Cormac Roth zenész, Tim Roth színész fia október 16-án halt meg, közel egy évvel azután, hogy bejelentette, rákos beteg – jelentette be hétfőn a család. Cormac huszonöt éves volt.

“Vad, energiabomba volt, tele volt fénnyel és jósággal” – írta közleményében a családja. “Vadsága ellenére, Cormac a kedvesség megtestesítője is volt. Egy szelíd lélek, aki rengeteg boldogságot és reményt hozott a körülötte lévőknek.”

Hirdetés

“A gyász hullámokban jön, ahogy a könnyek és a nevetés is, amikor erre a gyönyörű fiúra gondolunk a 25 év és 10 hónap alatt, amíg ismertük” – folytatódik a közlemény. “Egy fékezhetetlen és vidám, vad és csodálatos gyermek. Csak nemrég vált férfivá. Szeretjük őt. Magunkkal visszük őt, bárhová is megyünk.”

Cormac Roth édesapjával, Tim Roth-al

A Bennington College-ban végzett Roth gitáros, zeneszerző és producer volt. 2021 novemberében jelentette be Instagram-oldalán, hogy 3-as stádiumú csírasejtes rákot diagnosztizáltak nála.

Hirdetés

“Elvette a hallásom felét, 60 kiló súlyomat, az önbizalmamat, és folytatni fogja gyilkos útját, amíg nem sikerül valahogy megállítanom, és megölnöm” – írta Cormac. “De nem vette el a túlélési szándékomat, vagy a zenélés szeretetét. Még nem vitt le a földre.”

“Ha téged vagy valakit, akit szeretsz, érint a rák, kérlek, bátran fordulj hozzám, mert ez egy érzelmi hullámvasút, ami semmi máshoz nem hasonlítható” – írta Roth.

“Szeretettel mindannyiótoknak, kérlek, tegyétek azokat a dolgokat, amiket szerettek. Az élet rövid. Káosz. És soha nem tudhatod, mikor történhet meg ez veled. Legyetek egészségesek és menjetek orvoshoz” – zárta Cormac Roth.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek