KezdőlapSzínesNike Air Max 95 Air Sprung: a környezetbarát sneaker

Nike Air Max 95 Air Sprung: a környezetbarát sneaker

-

Cipővásárlás közben egyre többen vesszük figyelembe, hogy a nekünk tetsző modell elkészítésekor a gyártó vajon mindent megtette-e annak érdekében, hogy környezetbarát megoldásokat alkalmazzon a sneaker készítésekor.

Move to Zero

Az egyik legnagyobb és cipőiről méltán világhírű divatmárkának számító Nike 2020-ban bejelentette a Move to Zero kezdeményezését, melynek célja, hogy a gyáróriás egy zéró szén-monoxid és hulladéktermelő céggé alakuljon át. A már korábban piacra dobott “Air Sprung” kollekció idén újabb Air Max 95 modellel gazdagodott, amely szakít azzal a tévhittel, hogy a környezettudatos eljárásokkal készített cipők csak unalmasak lehetnek.

Hirdetés

Air Max 95

Az egyedi színváltozatban gyártott AM 95 szinte teljes egészében újrahasznosított anyagokból készült. Felsőrésze a klasszikus Air Max 95 többrétegű esztétikáját és vonalvezetését követi. A talp pedig a Nike Grind nevű újrahasznosított gumiból készült. A köztalp a mára már ikonikusnak számító Air Sole párnázó elemet tartalmazza, amely nemcsak hátul található meg a talpban, hanem a cipő elején is, így egy kényelmes, egyenletesen magasított cipőt hordhatunk, ha emellett a modell mellett döntünk.

Az Air Sprung a sesame/washed teal/coconut milk/phantom színben jelent meg. Amely az egyszerű krémszín mellett kellemes pasztell lila elemekkel is rendelkezik, így ez a cipő nem lesz annyira feltűnő, de egyedi körvonaláról mégis könnyű lesz felismerni. Tovább dob a designon a cipő nyelvén látható egyedi „Air Sprung” logó és a talpközép mintája.

Hirdetés

Ha te is Air Max 95 vásárlásán töröd a fejedet, mindenképpen gondolkodj el az Air Sprung kollekció darabjain, melyekről mégtöbbet megtudhatsz a Footshop.hu-n.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek