KezdőlapFilmJulia Roberts-et George Clooney családja mentette meg a “magánytól és kétségbeeséstől”!

Julia Roberts-et George Clooney családja mentette meg a “magánytól és kétségbeeséstől”!

-

A két közkedvelt filmcsillagot, Julia Roberts-et és George Clooney-t nemsokára a Ticket to paradise című filmben láthatjuk együtt. A világjárvány ideje alatt a forgatás miatt sok időt töltöttek közösen. George Clooney a feleségével és gyermekeivel, míg Julia Roberts egyedül lakott egy közeli házban.

“Hamilton szigetén kezdtük a forgatást. Már kora reggel együtt kávéztunk, hogy valahogy kibírjuk a napot. A gyerekeim csak Juju néninek szólították” – mesélte George Clooney.

Hirdetés

Julia Roberts később azt nyilatkozta, hogy ez volt az első, amikor ilyen hosszú időt töltött a családja nélkül. Clooney-éknek köszönheti, hogy megmentették a teljes kétségbeeséstől és a magánytól.

A járvány idején forgatott film sokkal hosszabb ideig készült, Ausztráliában le is kellett állniuk egy kicsit, mivel az esetszámok nagyon megnövekedtek.

Hirdetés

A Ticket to paradise október 21-től lesz látható a mozivásznon. Roberts és Clooney egy elvált párt alakít, akik összefognak, és Balira mennek, hogy megmentsék lányukat attól, hogy megismételjék 25 évvel korábbi hibájukat.

“Szeretek otthon lenni a családommal, szeretek anya lenni, de szuper jó érzés újra forgatni is. Soha nem tervezek előre, nincs egy kötelező szint, amit színészként el akarok érni. Ausztráliában az esetszám miatt egy kicsit elhúzódott a forgatás, és már nagyon hiányzott a családom, a gyerekeim” – mondta Roberts.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek