KezdőlapSzínesIQ-teszt: mennyi idő alatt találod meg a képen a 13 arcot?

IQ-teszt: mennyi idő alatt találod meg a képen a 13 arcot?

-

Az alábbi intelligencia teszt rendkívül népszerű, amely tulajdonképpen egy olyan jól megkomponált kép, amelyen 13 emberi arcot kell megtalálnod. Lehetőleg minél rövidebb idő alatt. Sikerülni fog?

A személyiség- és intelligenciatesztek fontos részleteket tárhatnak fel, arról, hogy hogyan gondolkodsz vagy cselekszel bizonyos helyzetekben. Ha kíváncsi vagy, jobban meg szeretnéd ismerni saját magad, nincs más dolgod, mint alaposan megnézni az alábbi képet, és felfedezni, hol rejtőzik a 13 arc.

Hirdetés

A képet Bev Doolittle készítette, a címe pedig “The Forest Has Eyes”.

Az emberi agy hajlamos arra, hogy olyan képeket vagy elemeket vegyen észre elsőre, amelyeket már ismer. A fények, árnyalatok vagy árnyékok játéka becsaphatja a szemet vagy az érzékelést, és könnyen eltévedhetünk egy elsőre egyszerűnek tűnő feladványban.

Hirdetés

A képen egy buja növényzetben rejtőző hegyvidéki tájat láthatsz, előtérben két lóval és két lovassal, de hidd el, hogy rajtuk kívül még 13 arc is megbújt valahol. Lazulj el, engedd szabadon a fantáziád, és keresd meg ezeket az arcokat. Az arcok különböző méretűek, figyelj jól, mert teljesen meglepő helyeken bukkanhatnak fel.

Ha csak 4-5 arcot találsz meg, azt jelenti, hogy nem teljesítettél túl jól ebben az IQ-tesztben.

Ha 7-9 arcot találtál, akkor azt mondhatod, hogy elég jól sikerült.

Ha sikerült 10-nél több arcot megtalálni, akkor büszke lehetsz, hiszen nagyon éles elméd van.

Ha viszont megtaláltad mind a 13 arcot, akkor sokan irigykedhetnek, hiszen remekül teljesítettél ezen az intelligenciateszten.

Ha sehogy sem sikerült megtalálni az arcokat, akkor adunk egy kis segítséget: alaposan nézd meg a kép tetején lévő fákat, 6 arcot fogsz látni. A lovastól jobbra van egy másik arc, és további 3 a kép alsó-középső felében. A fenti fehér fa mellett még egy arcot találsz, alatta pedig kettőt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek