KezdőlapSzínesEgyszer már majdnem valóra váltotta az álmait, de aztán egy tragédia közbeszólt...

Egyszer már majdnem valóra váltotta az álmait, de aztán egy tragédia közbeszólt – az élet másodszorra megajándékozta őt

-

Lily Meola előbb megosztotta az America’s Got Talent zsűrijével a személyes drámát, amit átélt, majd elkápráztatta őket Daydream című saját dalával.

Lily elmesélte, hogy egyszer már majdnem sikerült valóra váltania az álmait, amikor aláírt egy lemezszerződést. De miután az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak, minden megváltozott.

Hirdetés

Lily lemondott az álmáról, hogy édesanyja mellett lehessen, és gondját viselhesse, így a lemez nem készülhetett el. Ő azonban nem bánta meg a döntését. „Azt hiszem, ez igazából egy kis áldás volt, mert így több időm volt, hogy mellette lehessek. Ő volt a legnagyobb rajongóm” – mondta az AGT színpadán.

Az édesanyja sajnos elveszítette a betegség ellen vívott küzdelmet, de a fiatal lány erőt merített a megpróbáltatásokból, és úgy döntött, ad még egy esélyt az álmainak, ezért jelentkezett a tehetségkutatóba.

Hirdetés

Pillangókkal díszített ruhában lépett a színpadra, aminek jelképes üzenete volt, és a dal szövegében is fontos szimbólumként szerepelt. Lily szerint a pillangóknak is meg kell küzdeniük azért, hogy szárnyakat kapjanak.

Miután elmesélte a történetét, látszott rajta, hogy csak nehezen uralkodik az érzésein, és Simon Cowell meg is kérdezte tőle, hogy képes lesz-e énekelni. Lily mindenképpen szeretett volna bizonyítani, és meg is tette – angyali hangjával és egyedi dalával mindenkit lenyűgözött a stúdióban. A meghallgatás végén a közönség állva tapsolt, és a zsűritagok nem győzték dicsérni őt.

Heidi Klum, aki a könnyekig meghatódott, végül még az aranygombot is megnyomta, ezzel egyenes ágon az élő műsorba juttatva a lányt.

Lily Meola talpra állt a legnagyobb szívfájdalom után, és másodszor is elindult a kihívásokkal teli úton, hogy valóra váltsa az álmát.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek