KezdőlapSzínesA fiú piros estélyi ruhát és sminket viselt az iskolai bálon -...

A fiú piros estélyi ruhát és sminket viselt az iskolai bálon – tanárai is meghatódtak, amikor megpillantották

-

Mint minden 16 éves, Korben is azt szerette volna, ha az iskolai bál estéje tökéletesen sikerülne. Arról álmodott, hogy a ruha, amit visel, tökéletesen kifejezze a személyiségét, és ezt sikerült is elérnie.

Édesanyja, Nina Green, mindenben támogatta a fiút, és még a közösségi médiában is megosztott egy bejegyzést Korben báli öltözékéről, amit emberek ezrei kedveltek világszerte.

Hirdetés

Nina szerint Korben mindig is szeretett női ruhákat viselni, és még egy drag személyisége is van, Miss Frou Frou, akivel gyakran fellép. A bál estéjén azonban nem Miss Frou Frou-ként akart megjelenni, hanem önmagaként, de úgy, hogy megmutassa a nőies oldalát is.

Fotó: Nina Green/Twitter

„Önmaga akart lenni, de közben kifejezni a nőies oldalát is – felül szmokingban, alul ruhában. Nagy hatással volt rá Billy Porter amerikai színész” – magyarázta az édesanya.

Hirdetés

Korben még csak 12 éves volt, amikor először beszélt a különleges báli ruha ötletéről a szüleivel, és amikor elérkezett a bál ideje, meg is valósították a tervét. Gyönyörű, vörös estélyi ruhát viselt, hozzáillő, flitteres szmokinggal és egy piros csokornyakkendővel valamint egy retiküllel tette teljessé a hatást.

Fotó: Nina Green/Twitter

Édesanyja a közösségi médiában is kimutatta a támogatását. Amikor megosztotta a bejegyzést a Twitteren, megjelölt néhány hírességet is, többek között a Ru Paul Drag Race sztárját, Michelle Visage-t, aki válaszolt is a bejegyzésre, és azt írta: “Csodálatos, gyönyörű anya vagy, a gyereked pedig igazi SZTÁR!”

De sokan mások is támogatták a fiút és gratuláltak neki a merész ruhaválasztáshoz, még néhány nagyobb televíziós csatorna is készített vele interjút. Természetesen volt néhány negatív reakció is, de a pozitív üzenetek egyértelműen túlsúlyban voltak.

„A támogatás és a pozitivitás elsöprő volt, és teljesen elnyomta azt a néhány negatívumot, amelyekről nem is veszünk tudomást. Ez az ő élete, és hagyom, hogy élje” – mondta Nina.

Fotó: Nina Green/Twitter

Amikor Korben megérkezett a bálba, fantasztikus fogadtatásban volt része. Osztálytársai a norfolki Harleston Sancroft Gimnáziumban megtapsolták és éljeneztek neki, amikor belépett, de a tanárai is meghatódtak, amikor látták kiszállni őt az autóból a ruhában, ami a leghitelesebben jellemezte őt.

Másnap Korben és az édesanyja részt vettek a London Pride-on, és egy fiatal „rajongója” odament hozzá, megkérdezte, valóban ő-e az a fiú, aki vörös estélyi ruhát viselt az iskolai bálon, és elmondta, hogy „csodálatosnak” találja őt. A pozitív visszajelzés jól esett Korbennek, és megerősítette az önbizalmát.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek