KezdőlapSzínesÖt év után derült ki, hogy a gyerek, akit addig neveltek és...

Öt év után derült ki, hogy a gyerek, akit addig neveltek és szerettek, nem is az övék!

-

A szülők valósággal sokkot kaptak, amikor megtudták, hogy a kislány, akiről azt gondolták, hogy a gyerekük, nem az övék.

Kezdetben egymást vádolták hűtlenséggel, szinte elváltak, majd mikor mélyrehatóan megbeszélték a dolgokat, és elvégezték a DNS-tesztet, rájöttek, hogy ilyesmiről szó sem lehet. Sajnos egyiküknek sem volt köze a gyerekhez. Hosszas és kényelmetlen utánajárás után kiderült, hogy a kórházban elcserélték a gyereket.

Hirdetés

A hihetetlennek tűnő történet a világhálón látott napvilágot, a szülők pedig, mikor megtudták, hogy mi történt, beperelték a kórházat.

“Szeretem a férjemet, együtt járunk egyetemre, ő életem szerelme. Csodálatos ember, nagyon jószívű, kedves. Az előző kapcsolatom már jóval azelőtt véget ért, hogy a férjemmel találkoztam volna. Soha nem volt más azután rajta kívül, nem lehet más az apja a lányomnak.

Hirdetés

Házasok vagyunk, és szerettünk volna egy második gyermeket, elmentem néhány vérvételre, és ekkor derült ki, hogy valami nincs rendben. A lányunk vércsoportja nem egyezik egyikünkkel sem, és ekkor kiderült az is, hogy nem én vagyok az anyja. Bepereljük a kórházat. Nem tudom, mi történt a babámmal, és ez rettenetesen megrémít. Bárcsak soha nem csináltam volna meg ezt a hülye tesztet.

A gyerekszobában alszom, félek, hogy őt is elveszítem, mert bármikor elvihetik tőlem. Ugyanakkor szeretném tudni, hogy mi történt a biológiai lányommal, hol van, jól érzi-e magát. Imádkozom, hogy semmi baja ne essen” – zárta gondolatait a nő.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek