KezdőlapSzínesMegérkezett az 'Úristen' legjobb feldolgozása - Marics Petiék állva tapsolnak neki

Megérkezett az ‘Úristen’ legjobb feldolgozása – Marics Petiék állva tapsolnak neki

-

Kétség kívül Marics Petiék ‘Úristen’ című dala lett eddig 2022 legsikeresebb és legfülbemászóbb dala, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy több mint 20 millióan nézték meg a dalra készült klipet, számos feldolgozása elkészült már.

Marics Petiék egycsapásra lettek ismertek az egész országban, miután kiadták a Szikora Róberttel közösen készült ‘Úristen’ című dalukat. A VALMAR dala már 20 ezres megtekintésnél tart a YouTube-on, számos feldolgozása készült, mindenki imádja 2022 legjobb dalát.

Hirdetés

Miközben az eredeti dal ezerrel dübörög, megérkezett az egyik legjobb feldolgozása, amire valószínűleg Marics Petiék is állva tapsolnának. Ya Ou acapella verziója csaknem olyan jó, mint az eredeti.

“Kétségtelenül az év slágere lett az Úristen, ami nagyon ízlésesen nyúl vissza a régi időkbe Szikora Robi vezetésével. Már megjelenés előtt kívülről tudtuk a dalt, most már Milo részei is kívülről mennek. Remélem tud valamit adni ez a kis acapella feldolgozás nektek. Élvezzétek” – írta a felvétele alá Ya Ou.

Hirdetés

A rajongók már most imádják, sorra érkeznek a dicsérő hozzászólások az énekes feldolgozására.

“Hűha Ya ou. Azt a mindenit. Hihetetlen mire vagy képes. Óriási tehetség vagy. Fantasztikus lett ez az acapella feldolgozás. És a hangod elképesztő. Nem véletlenül vagy a kedvencem” – írta egyik rajongója.

“Ez elképesztő. Jobban bejön mint az eredeti. Gratula.” – írta egy másik.

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek