KezdőlapSzínesAz anyós hosszú hónapokon át lehallgatta fiát és a menyét az ajándékba...

Az anyós hosszú hónapokon át lehallgatta fiát és a menyét az ajándékba vett babafigyelőn keresztül!

-

Az anyósokkal mindig csak a baj van – tartja a jól ismert mondás, ám ezzel az anyóssal most valóban nem volt rendben valami, hiszen olyant tett az ifjú párral, ami miatt egy életre megromlott a viszonyuk. Íme Kiyah története, hogy hogyan is tette tönkre párjával az életüket az egyetlen anyósa.

Szinte minden családban előbb -utóbb kiéleződik az anyós és feleség vagy anyós és férj közötti ellentét, hiszen mindenki más háttérrel, neveltetéssel és világnézettel csöppen be egy másik család életébe. Ám Kiyah Ramirez esete az anyósával úgy gondoljuk mindenen túl tesz.

Hirdetés

A lány TikTok-on készített egy 4 részes videosorozatot „Monster-In-Law”, azaz „Rémanyós” névvel, miután kitudódott, hogy anyósa miket is művelt.

Kiyah párkapcsolatában minden szép és jó volt, hiszen párjával remekül megvoltak, ám minden megváltozott, amikor ikrekkel lett terhes. Már az is nagy fejtörést okozott, hogy hogyan tálalják a lány állapotosságának hírét, ám a fogadtatás minden elképzelésüket felülmúlta.

Hirdetés

Az anyós nagyon hűvösen fogadta a hírt, de a pár úgy volt vele, inkább hagyják, hogy lecsillapodjanak a dolgok s majd később megbeszélik. A lány szülei azonban majd kiugrottak a bőrükből a hírek hallatán s azt tanácsolták a lányuknak, hogy valóban hagyja az anyósát. mert előbb utóbb csak megbékél.

Aztán Kiyah férje rögtön az iménti telefonbeszélgetés után azzal állított haza, hogy az anyja még dühösebben hívta fel és azt hajtogatta, hogy az a lány nem beszél szépen a fiú családjáról. A pár nem tudta hova tenni a dolgokat, de egyre több furcsaság kezdett a felszínre törni, mígnem rájöttek, hogy az anyós minden beszélgetésüket lehallgatja a babafigyelőn keresztül, ugyanis a készüléket néhány hónapja kapták pont az anyóstól ajándékba.

A férj azonnal megpróbálta kideríteni, hogy milyen profil van bejelentkezve a babafigyelő applikáción és legnagyobb elkeseredésére az édesanyját találta ott. Már az elejétől fogva hallgatózott és minden megfigyelt az idős asszony. A pár azonnal szembesítette a hölgyet, aki első felindultságában mindent tagadott, ám további magyarázkodásra nem is volt szükség, ugyanis a Kiyah olyannyira nagyot csalódott, hogy azóta csupán felszínesen tartják a kapcsolatot.

Te hogyan reagálnál, ha kiderülne, hogy valaki lehallgatja minden beszélgetésedet? Mit tennél, ha mindezt pont egy családtagod lenne?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek