KezdőlapSzínesA pincérnő sírva fakadt, miután nem kapott borravalót egy magas összegű fogyasztásuk...

A pincérnő sírva fakadt, miután nem kapott borravalót egy magas összegű fogyasztásuk után

-

Joyce szinte minden nap ereje felett teljesít, hogy a vendéglőbe betérők a lehető legjobb kiszolgálást és minőséget kaphassák. Ám egy nap, egy társaság különösen szőrszálhasogató hangulatban ült be Joyce munkahelyére: többek között gondjuk akadt a felszolgált étel hőmérsékletével, s annak ellenére, hogy a lány mindent megtett annak érdekében, hogy kárpótolja a kritikus vendégeket, azon egy csepp borravalót sem hagytak a pincérnőnek, aki ezért nagyon kiakadt.

Emberekkel dolgozni különösen nehéz feladat, mert folyton ott lebeg a panaszok és az elégedetlenségek veszélyei – Joyce is tudja ezt nagyon jól, hiszen egy vendéglőben felszolgálóként keresi a kenyerét.

Hirdetés

A 22 éves lány egy Puerto Rico-i kis vendéglátóegységben dolgozik, s mindezidáig mindenki kivétel nélkül meghálálta az odaadását és kedvességét, mert valóban óriási odafigyeléssel van a hozzájuk betérők iránt, ám az utolsó műszakja nem így sikerült.

Fotó: @palacallosa/Instagram

A lány valóban mindent megtett, hogy a szóban forgó társaság luxus színvonalú kiszolgálást kapjon, ám egy véletlen folytán az egyik vendégnek hideg rizs került a tányérjára. A lány kompenzációképpen árengedménnyel próbálta menteni a helyzetet, sőt sokkal több időt szánt rájuk, mint az összes többi vendégre, ám a társaság a fizetésnél egy cseppnyi borravalót nem hagyott, sőt még pontosan ki is centizték a 100 dolláros fogyasztás feletti számla pontos összegét.

Hirdetés

A lány csalódottságában olyannyira felidegesítette magát, hogy rögtön egy felvételben próbálta kibeszélni magából a dühét.

Fotó: @palacallosa/Instagram

„A testvérem vette el az asztalról az otthagyott összeget és annak ellenére, hogy közel 100 dollárra fogyasztottak, még csak egy dollárt sem hagytak nekem. Összevesztem a kollégáimmal, elfeledkeztem a többi asztalról csak azért, hogy nekik jó legyen, és mindezt miért is tettem??” – panaszolta a lány.

A lány posztja aztán óriási vitát váltott ki, hogy valóban kötelező lenne minden fogyasztás után borravalót hagyni, vagy sem. A legtöbb étteremben a végösszegbe ma már bele van kalkulálva a szervízdíj, de mi a helyzet, ha a mi jószívűségünkön múlik, hogy egy pincér kap-e borravalót vagy sem?

Nektek mi a véleményetek? Jogos volt Joyce felháborodása, vagy egész egyszerűen túlreagálta a helyzetet?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek