KezdőlapSzínesA menyasszony anyukája meglepetés házassági ajánlatot kap a lánya esküvőjén, és ez...

A menyasszony anyukája meglepetés házassági ajánlatot kap a lánya esküvőjén, és ez gyönyörű

-

A legtöbb menyasszony nem szívesen osztozik a rivaldafényen az esküvője napján, és a legtöbben nem viselik jól, ha a nagy napjukon valaki más is fehérben jelenik meg, vagy esetleg eljegyeznek valakit.

Chloe Robinson azonban egyáltalán nem bánta, hogy az édesanyja is a figyelem középpontjába került, sőt, segített megszervezni a meglepetést. A menyasszony a TikTokon is megosztotta a különleges pillanatokról készült videót, amit azóta több, mint 1,5 millióan láttak.

Hirdetés

Amikor a csokor eldobására került a sor, Robinson mindenkit megtévesztett – eljátszotta, hogy eldobja a csokrot, majd megfordult, egyenesen az édesanyjához sétált, és átadta neki a virágokat. A hagyomány szerint az, aki elkapja a menyasszonyi csokrot, lesz a következő, aki férjhez megy majd. Bár Robinson családja és barátai egy pillanatra megdöbbentek a menyasszony gesztusán, hamarosan minden értelmet nyert, amikor a nő édesanyjának párja megjelent egy gyűrűvel a kezében.

A menyasszony anyukája meglepetés házassági ajánlatot kap a lánya esküvőjén, és ez gyönyörű
Fotó: TikTok

A legtöbb felhasználó hihetetlenül kedvesnek találta Robinson gesztusát. „Milyen önzetlen a menyasszonytól a nagy napján” – írta az egyik hozzászóló. „Ahogy hátraléptél, és hagytad, hogy ő legyen a középpontban a te napodon, gyönyörű volt, kisírtam a szememet” – tette hozzá egy másik. „Milyen csodálatos, hogy megosztod a napodat az édesanyáddal. Mindkettőtöknek gratulálok!” – állt egy harmadik hozzászólásban.

Hirdetés

„Milyen csodálatos tisztelgés az édesanyáddal való kapcsolatod előtt” – állt egy másik hozzászólásban. „Nem is értem, miért ne akarná ezt valaki az esküvője napján. Olyan gyönyörű.” „Esküvőszervezőként úgy gondolom, ez az egyik legőszintébb és legönzetlenebb dolog, amit egy menyasszony tehet az ő Tökéletes Napján. Gratulálok.” – mondták mások.

A menyasszony anyukája meglepetés házassági ajánlatot kap a lánya esküvőjén, és ez gyönyörű
Fotó: TikTok

Sokan elismerték, hogy a videó a könnyekig meghatotta őket. „Nem tudom, hogy a terhességi hormonok miatt van-e, de nem tudom abbahagyni a sírást” – írta valaki.

@chloerobinson1993

♬ Marry You – Bruno Mars

Robinson válaszolt néhány hozzászólásra, és elmondta, mekkora örömet jelentett a számára, hogy megoszthatta az édesanyjával ezt a különleges napot. Még arról is meggyőzte őt, hogy viseljen fehéret, annak ellenére, hogy ezt általában tapintatlanságnak tartják.

„Kedves anya, ez most a te időd” – írta Robinson.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek