KezdőlapZeneVideóklipekBombaként robbant Charli Puth új slágere, amit a a K-Pop legnagyobb sztárjával...

Bombaként robbant Charli Puth új slágere, amit a a K-Pop legnagyobb sztárjával készített

-

A Grammy-jelölt és többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer, Charlie Puth a K-Pop szupercsoport, azaz a BTS globális szupersztárjával, Jung Kookkal kollaborált, hogy egy újabb sikerbombát szállítson a hallgatóknak.

Bombaként robbant Charli Puth új slágere, amit a a K-Pop legnagyobb sztárjával készített

Hirdetés

A „Left and Right” című track azonnal magával ragad vibráló, funky-s elemeivel, amely egyesíti a két slágergyáros jellegzetes hangzását.

A „Left and Right” a harmadik Puth-szerzemény hamarosan megjelenő, mélyen személyes hangvételű harmadik stúdióalbumáról, az év végére időzített ’CHARLIE’-ról. A hónapokig tartó rajongói várakozás után 2022 januárjában adta ki első, szárnyaló felvételét „Light Switch” címmel, amely világszerte több mint 400 millió, összesített streamet és kiemelkedően nagyszámú, 86 millió megtekintést ért el a Youtube-on. Ezt követően egy érzelmes és megindító dalt hozott el, a „That’s Hilarious”-t, amely rövidesen elérheti a 100 milliós streamet.

Hirdetés

Puth védjegye a kreativitás, így több mint 16 millió követőt halmozott fel TikTokon és teljességgel felcsigázta a felhasználókat azzal, hogy bepillantást nyerhettek a „Left and Right” előzményeibe. Most, pedig végre fény derült, hogy a koreai BTS előadójával, Jung Kookkal alkotott közösen egy addiktív újdonságot.

A „kétoldalú” zeneszámot egy hivatalos videóval karöltve élvezhetjük, játékos vizualitás humorosan jeleníti meg Puth-ot és Kookot egy terápiás fantázián keresztül.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek