KezdőlapSzínesA 33 éves anya, akinek 12 gyermeke van, 17 éven keresztül...

A 33 éves anya, akinek 12 gyermeke van, 17 éven keresztül volt várandós

-

Britni Church 2004-ben, 16 évesen hozta világra első gyermekét, azóta már 12 gyereke van.

A 33 éves anya, akinek 12 gyermeke van, 17 éven keresztül volt várandós

Britni Churchnak nem lehetnek túl pihentetőek a napjai, hiszen ennyi gyerek mellett egészen biztosan egy perc nyugta sincsen. Britninek 5 lánya és 7 fia van, a legkisebb 11 hónapos, a legidősebb pedig 17 éves.

Britninek a jelenlegi férjével, Chrissel közösen 5 gyereke van: Silas (7), Christopher Jr. (5), és 3 éves hármasikrek, Oliver, Asher és Abel. Az anyának az előző kapcsolatából született a 17 éves Crizman, a 16 éves Jordan, a 14 éves Caleb, a 13 éves Jace, a 12 éves Cadence és a 10 éves Jesalyn.

Fotó: Britni Church/Instagram

Britni TikTokon számolt be az életükről, és értetlenkedve fogadja, hogy a követői közül sokan azt feltételezik, hogy azért vállalt ennyi gyereket, mert minden bizonnyal nagyon vallásos. A fiatal nő kifejti, hogy ennek semmi köze a vallásossághoz, egyszerűen szereti a gyerekeket.

“Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi gyerekem lesz, de egyszerűen így alakult az életem. Imádom a nagycsaládot, szeretünk együtt lenni, közösen főzni, beszélgetni, játszani. Ha a gyerekeim bármikor azt mondták volna, hogy nem akarnak már több testvért, akkor figyelembe veszem a kérésüket” – mesélte az anya.

Fotó: Britni Church/Instagram

Sok negatív kommentet kapott a TikTokon, voltak akik egyszerűen felháborítónak tartották a dolgot.

“Mielőtt elítélnél egy másik anyát, inkább próbáld meg értékelni a különbséget” – mondta egy hozzászólónak.

Fotó: Britni Church/Instagram

“Ha nem tudsz semmi kedveset mondani, inkább tartózkodj a bántó szavaktól. Ne ítélj el egyből valakit, aki nem pont olyan, mint te” – írta egy másik kommentelőnek.

Színes

Hírek