KezdőlapHírekVajna Timi megkapta az amerikai állampolgárságot: „Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat...

Vajna Timi megkapta az amerikai állampolgárságot: „Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben”

-

Vajna Timi végre megkapta az amerikai állampolgárságot, közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.

Vajna Timi megkapta az amerikai állampolgárságot: „Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben”

Andy Vajna özvegye végre kilenc év után megkapta az amerikai állampolgárságot. Vajna Timi közösségi oldalán árulta el milyen megpróbáltatásokkal teli volt az elmúlt 9 éve. Timinek rengeteg időt kellett az államokban töltenie, számos családi eseményről lemaradt, férje utolsó éveiben sem lehetett Andy mellett.

“Tegnap végre magyar–amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok. Igaz, megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy a gyerekeim és az unokáim már kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd. Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt” – kezdte beszámolóját Vajna Timi.

Fotó: Vajna Timi/Instagram

“Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat… Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlõdését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc tévéműsoromat a Dancing with the Starst, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ünnepelhetem meg a nagypapám 90. szülinapját (passportra való várakozás miatt), nem ehettem finomakat, nem mehettem színházba, nem kirándulhattam a Bükkben, és még sorolhatnám, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, főleg ebben a mai világban… csak az adó ne lenne itt közel 50%. Amit a médiában olvastok, az nem mindig igaz sőt…” – részletezte a megpróbáltatások sorát Andy Vajna özvegye.

“Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy ennyien gratuláltatok. Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett” – írta Timi a bejegyzésén.

Színes

Hírek