KezdőlapHírekTóth Andi szerint csoda, hogy nem vágta a közönségbe a mikrofont nagyváradi...

Tóth Andi szerint csoda, hogy nem vágta a közönségbe a mikrofont nagyváradi koncertjén

-

Az énekesnő végre szülővárosában léphetett fel, ám a koncertje kudarcba fulladt, a történtekről közösségi oldalán számolt be.

Pár napja robbant a hír, hogy G.w.M otthagyta egyik koncertfellépését, miután kiderült, hogy a hangosítás miatt nem tud olyan koncertet adni, amilyent elvárna. A minap Tóth Andi is hasonló szituációba került szülővárosában, ahova már nagyon régóta vágyott vissza fellépőként.

Hirdetés

Az énekesnő 8 év után lépett fel Nagyváradon, a koncertet már nagyon várta, ám a hangtechnika miatt a közönség nem élvezhette maradéktalanul a koncertjét.

“Kib***ottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Tényleg nagyon szégyellem! Ez van. Mentségemre szóljon, nem az én hibám, kib***ott szar volt a hangosítás, sz*rt sem hallottam. (…) Végig ideges voltam, káromkodtam. Csoda, hogy nem ba**tam a mikrofont a közönségbe. Szóval nagyon sajnálom” – mesélte követőinek az énekesnő a koncert után egy Instagram Storyban.

Hirdetés

“A hangtechnikusok sem voltak toppon, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam. Szóval bocsánat, ez tragédia volt” – főzte hozzá az énekesnő, majd mutatott egy részletet az adott koncertből.

Tóth Andi kihangsúlyozta, hogy a rossz technika ellenére sem hagyná ott a közönségét, utalva erre G.w.M.-re, de elmondta, nagyváradi koncertje mindenki számára élvezhetetlen volt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek