KezdőlapSzínesEgy apa az „I Loved Her First” című dalt énekelte a lányának...

Egy apa az „I Loved Her First” című dalt énekelte a lányának az esküvője napján

-

Minden lány tudja, hogy az apákat és lányaikat különleges kötelék fűzi egymáshoz. Az apák igazi példaképek, akik lefektetik a bizalom és a szeretet alapjait a lányaik életében. Egy szerető apa élete minden időszakában a lánya mellett van, és biztosítja őt a támogatásáról.

Egy apa az „I Loved Her First” című dalt énekelte a lányának az esküvője napján

Erik Schouten is egy ilyen szerető édesapa, aki úgy döntött, hogy szerenádot ad a lányának az esküvője napján, és elénekelte neki az „I Loved Her First” című dalt.

Amikor Madeline Galbreath megkérte az apját, hogy énekeljen az esküvőjén, a menyasszonynak még fogalma sem volt, mi lesz majd a dal. A videó elején, amikor a férfi a zongora mögött áll, először elsüt néhány poént, majd énekel néhány sort a Fleetwood Mac „Landslide” című dalából, hogy oldja a hangulatot.

De aztán őszinte vallomást tett. Maddie édesapja titokban tartotta a lánya előtt, mit fog énekelni az esküvőn.

Erik nem mondta el a lányának, hogy mit fog énekelni. Két éven át titokban tartotta a dalt, miközben Maddie az esküvőjét szervezte. Erik azt is elmondta, mennyire viccesnek találta, hogy az esküvő napjának reggelén Maddie átadott neki egy levelet, amiben azt írta, mindig ő lesz az első szerelme. Mindezt úgy, hogy fogalma sem volt arról, hogy a dal az apa és lánya egymás iránti szeretetéről szól majd.

Miután az édesapa elárulta mindezt a beszédében, énekelni kezdte az „I loved her first” című dalt, és szem nem maradt szárazon a teremben, ahogy Erik elénekelte az érzelmes sorokat, amelyek minden apa érzéseit kifejezik lánya esküvőjén:

„Tudtam, hogy egy apa szeretete mélyre hat,
És imádkoztam, hogy egy nap rád találjon,
De még mindig nehéz őt odaadni,
Mert én szerettem őt először.”

A dal nemcsak Maddie és Erik különleges kötelékét mutatja be tökéletesen, de az Úr szeretetét is példázza. A megható pillanatok igazán különlegessé tették a szertartást, és mindenkit emlékeztettek arra, milyen erős lehet egy apa és lánya kapcsolata.

„Ahogyan engem szeretett az Atya, úgy szeretlek én is titeket: maradjatok meg az én szeretetemben”János Evangéliuma 15:9

Színes

Hírek