KezdőlapSzínesA fekete szülőknek különböző bőrszínű egypetéjű ikreik születtek

A fekete szülőknek különböző bőrszínű egypetéjű ikreik születtek

-

Amikor a házastársak megtudták, hogy ikreket várnak, nagyon izgatottak lettek. Amikor azonban a babák megszülettek, újabb meglepetésben volt részük, ami az egész családot megdöbbentette.

A fekete szülőknek különböző bőrszínű egypetéjű ikreik születtek

Amikor egy 31 éves nő ikreknek adott életet 2019-ben, megdöbbenve látta, hogy a babák mennyire különböznek egymástól. A nigériai Lagosban született fiúk a nagy barna szemeket leszámítva nem hasonlítottak egymásra.

Daniel és David különböző bőrszínnel születtek. Az édesanyjuk, Stacy Omirin és a férje, Babajide Omirin mindketten feketék, ezért meglepődtek, amikor meglátták Davidet. A kisfiú albinizmussal született, ez magyarázatot adott fehér bőrszínére.

Fotó: Daniel and David/Instagram

A fiúk sok figyelmet kapnak

Ugyanakkor Davidnek aranyszőke haja volt, ami éles ellentétben állt ikertestvére sötét tincseivel. Az édesanya imádja a fiait, és úgy döntött, megosztja néhány kalandjukat az interneten is, ahol gyorsan igazi rajongótáborra tettek szert.

Az emberek imádják Danielt és Davidet, és gyakran nyilvánosan is megbámulják őket.

Fotó: Daniel and David/Instagram

„Mindig vannak ezzel kapcsolatos beszélgetések, amikor elmegyünk valahová, az emberek gyakran tudni akarják, hogy történhetett ez, és talán az aranyos, imádnivaló természetük miatt oda akarnak jönni hozzánk, hogy köszönjenek” – mesélte Stacy.

Amikor megszülettek, az édesapjuk 10 percen át csak bámulta őket

A büszke édesanya azt is elárulta, hogy a férjre nagyon meghatódott, amikor meglátta az újszülötteket, és azonnal kitalált egy becenevet Davidnek: Mr. Goldennek hívja őt aranyszőke haja miatt.

Fotó: Daniel and David/Instagram

Az édesanya azt mondja, Babajide le se tudta venni a szemét a fivérekről. „Több, mint 10 percig csak állt, és bámulta őket, és azt mondta, Isten csodálatos munkáját látja maga előtt, és hogy ők jelentik a valaha volt legcsodálatosabb ajándékot.”

Az öröm és a tudatosság terjesztése

David albinizmusának szerencsére nincsenek egészségügyi következményei. Annak ellenére, hogy az albinizmussal élőket gyakran diszkriminálják, Stacy azt mondta, az emberek eddig kedvesek voltak a fiához.

A gyerekek már modellkedésre is kaptak felkérést, és nagy örömmel mutatják meg a jókedvüket az interneten is. A bejegyzéseikkel szórakoztatnak, de ugyanakkor fel is hívják az emberek figyelmét az albinizmusra.

„Áldottnak érzem magamat, és nagyon büszke vagyok rájuk” – mondta az édesanyjuk.

Színes

Hírek