KezdőlapSzínesA 3 gyermekes édesapa szoknyában jár dolgozni, azt is elárulta miért

A 3 gyermekes édesapa szoknyában jár dolgozni, azt is elárulta miért

-

A családja rendkívül támogatja a kezdeményezését, sőt a feleség az, aki minden reggel segít neki kiválasztani a legmegfelelőbb darabot.

A 3 gyermekes édesapa szoknyában jár dolgozni, azt is elárulta miért

A 61 éves Mark Bryan már negyedik éve indul úgy reggelente munkába, hogy az öltönynadrág helyett szoknyát visel és a lakkcipő helyett magassarkúban lépdel. Kezdeményezése a jó célt szolgálja és mára már emberek ezreinek lopta be magát a szívébe.

Az amerikai származású robotikai mérnök Németországban él, s azért kezdte el a szoknya viselését, hogy bebizonyítsa „a ruhák gendersemlegesek”.

Fotó: Mark Bryan/Instagram

Bryan szekrényében szinte minden megtalálható, a miniszoknyáktól kezdve a strasszkövekkel kirakott hosszúszoknyákig, sőt magassarkúból is több tucat nyugszik a fiókok mélyén.

„Azért öltözködöm így, mert megtehetem. Hogy másabb legyek. Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik képesek a magassarkú cipőkben közlekedni. De nem szexuális értelemben, hanem az erejüket csodáltam, ami belőlük áradt. Számomra a ruháknak nincs nemük! A szoknyától a ruhákig, mindent kedvelek. Derék fölött maszkulin a megjelenésem, míg derék alatt feminin. Ez az egész arról szól, hogy a ruhák gendersemlegesek” – mondja a férfi.

Fotó: Mark Bryan/Instagram

Bryan közösségi oldalai mára már több mint 660 ezer követőt számlálnak, s az üzletember rendszeresen posztol is a megjelenéseiről.

A szinte 2 méter magas férfi szinte minden járókelő figyelmét magára vonzza különleges megjelenésével. A családja azonban nagyon támogató, a felesége segít neki reggelente összeállítani a szettjét, akivel már 11 éve alkotnak egy párt és a 3 gyereke is kiáll édesapja kezdeményezése mellett.

Fotó: Mark Bryan/Instagram

„Ha a cipők sarkainak magasságáról kérdeztek, akkor azt javaslom, hogy inkább alacsonyabbal kezdj, s ahogyan nő a magabiztosságod, úgy választhatsz magasabb sarkú cipőt is” – fogalmazott Bryan.

Színes

Hírek