KezdőlapSzínes22 évesen lettem először anyuka és 41 évesen újra átéltem a csodát,...

22 évesen lettem először anyuka és 41 évesen újra átéltem a csodát, pont mielőtt visszakaphattam volna a régi életemet!

-

Anyának lenni az egyik legjobb dolog a világon, de ez persze nem azt jelenti, hogy nem fantáziálhatunk arról, hogy majd mire a gyerek betölti a 18 évet újra elkezdhetjük élvezni a gyerek előtti szabadságot.

22 évesen lettem először anyuka és 41 évesen újra átéltem a csodát, pont mielőtt visszakaphattam volna a régi életemet!

Ám annak ellenére, hogy Alex Fevola kihasználta volna, hogy fiatal anyukaként az elsőszülött lánya végre kiröpült a családi fészekből és újra szabad lehet, úgy döntött újabb gyereket szeretne.

Az ausztrál üzletasszony csupán 22 éves volt, amikor megérkezett az életükbe az elsőszülött kislánya, Mia. Rövidesen a gyerek születése után Alex akkori férje meghalt, így történt az, hogy 3 évvel később Alex egy focista oldalán talált rá újra a boldogságra.

Fotó: Instagram

„Azt hiszem Mia volt az, ami miatt rögtön egymásra hangolódtunk. Mia nagyon szereti, nagyon ügyesen bánik a gyerekekkel” – meséli Alex.

Alex nem is habozott 2005-ben hozzá is ment Brendan Fevola-hoz és Miával kiegészülve ők alkották e tökéletes hármast. Aztán pár évre rá érkezett a második kislány, Lulu, aki mostanra 11 éves és 2018-ban kitudódott, hogy Alex ismét terhes és úton van a harmadik gyerek.

Fotó: Instagram

Alex 41 évesen nagyon meglepődött, hogy újra állapotos, hiszen mire végre a két lány önálló lett, egy újabb kisbaba forgatja majd fel az életüket.

„Már épp ott tartottunk, hogy visszakapom a régi életemet, ahol nem kell dadus után keresgélni és aggódni a szeparációs szorongás miatt” – mesélte a nő.

Fotó: Instagram

Ám ennek ellenére Alex nagyon élvezte a harmadik gyerkőccel, Tobi-val az életet s rögtön utána ismét kiderült, hogy a negyedik gyerek is úton volt.

„Hálás vagyok, hogy a késői anyaságot is megtapasztalhattam. Ugyanúgy szeretem a gyerekeimet, de minden anyaság más és már tapasztalat volt” – fogalmazott.

Színes

Hírek