KezdőlapSzínesTöbb 1000 fát ültetett felesége emlékére - Szív alakú réttel tisztelgett szerelme...

Több 1000 fát ültetett felesége emlékére – Szív alakú réttel tisztelgett szerelme előtt

-

Amikor egy férfi hirtelen elvesztette élete szerelmét, összeomlott. A nő különleges helyet foglalt el a szívében, és, hogy életben tartsa az emlékét, egy szokatlan és egyben lenyűgöző gesztussal tisztelgett előtte, ami az örök szerelem gyönyörű bizonyítéka.

Több 1000 fát ültetett felesége emlékére - Szív alakú réttel tisztelgett szerelme előtt

Számos módja van annak, hogy kinyilvánítsuk egy számunkra különleges ember iránti szeretetünket. Vannak, akik egyszerűbb gesztusokkal fejezik ki az érzéseiket, mások elképesztően messzire képesek elmenni azért, hogy megtiszteljék a másikat. De végül is csak az számít, hogy mindaz, amit tesznek, őszinte szeretetből fakadjon.

Egy gyászoló férj megdöbbentő módot talált arra, hogy tisztelegjen szeretett felesége emléke előtt, kifejezve, hogy mindig emlékezni fog rá és az együtt töltött időre.

Rendkívüli szerelem volt az övék

Egy rendkívüli szerelmi történet

Janet és Winston Howes szerelme olyan volt, amilyenről sokan csak könyvekben olvasnak, vagy filmekben látnak, és a való életben csak álmodnak róla. Rögtön az első találkozásukkor fülig egymásba szerettek, és szerelmük az idő múlásával csak egyre erősebb lett.

A pár 1962-ben kötött házasságot, és egy gyönyörű tanyaházba költözött vidéken, Angliában. A Howes házaspár hosszú, romantikus sétákat tett Wickwarban, Gloucestershire-ben, álomházuk közelében, és a szerelmesek igyekezték a legtöbbet kihozni az együtt töltött időből.

33 évig éltek boldogságban

Nem sokkal később született egy fiuk, és nem is lehettek volna boldogabbak újdonsült szülőkként. Winston gazdálkodással foglalkozott, és szeretett a földeken dolgozni. Gyönyörű felesége és imádnivaló fia pedig gyakran elkísérte őt.

A legnehezebb búcsú

Az életük tökéletes volt, mígnem egy napon váratlanul minden darabokra hullott. Mint a legtöbb rendkívüli szerelmi történetnek, ennek is egy tragédia vetett véget. 33 év boldog házasság után Winston elveszítette a feleségét.

A nő 1995-ben, 50 éves korában hunyt el, szívelégtelenség miatt. Janet elvesztése megváltoztatta Winstont. Megsemmisítette felesége hirtelen halála, és elképzelni sem tudta, hogy élhet tovább nélküle. Ugyanakkor a fiáért is aggódott, aki édesanya nélkül maradt.

Tisztelgés szerelme emléke előtt

Winston tudta, hogy erősnek kell lennie a fia miatt, de bármihez is kezdett, eszébe jutott a felesége. Teltek-múltak a hónapok, apa és fia pedig továbbra is szenvedett Janet hiányától. Tudták, hogy soha nem fogják túltenni magukat a halálán, és mindig szeretni fogják őt.

Egy nap, miközben Janetre gondolt, Winstonnak támadt egy ötlete. Megosztotta az elképzelését a fiával, és munkához is láttak a házuk közelében levő réten. Janet nagyon szerette ezt a mezőt, és a család rengeteg időt töltött ott.

Winston és a fia, néhány ember segítségével létrehozott egy igazi kis szentélyt Janet emlékére, ahol a nehéz napokon visszaemlékezhettek rá. A család titokban tartotta a különleges helyet, soha senkinek nem beszéltek róla.

Ma így néz ki a hely

Az örök szerelem ígérete

Közel két évtizeddel később egy hőlégballonos, Andy Collett épp a Howes család földje felett repült, amikor valami szokatlan dolgon akadt meg a tekintete. Egy hatalmas, szív alakú területet pillantott meg odalent, amit fák vettek körül, és igazi szerelmi zálognak tűnt.

„Van egy saját hőlégballonom, és rendszeresen repülök, de ez volt a legcsodálatosabb dolog, amit valaha láttam odafentről. Tökéletes szív alakzat volt, elrejtve szem elől – senki nem is sejthette, hogy ott van. Csak elképzelni tudtam, milyen gyönyörű szerelmi történet állhat a háttérben” – nyilatkozott a férfi a Daily Mailnek.

Collett felfedezése feltárt egy 17 éves titkot és Winston szerelmének és munkájának eredményét. A férfi hatalmas erőfeszítéseket tett, hogy tisztelegjen felesége emléke előtt, és 6 ezer fát ültetett el, hogy kialakítsa a szív alakú tisztást.

Örökre a szívében őrzi kedvesét

Winston elárulta, hogy egy padot is elhelyezett a mezőn, ami a közeli dombokra néz, Janet gyerekkori otthona felé. Tölgyfákat és egy sövényt is ültetett, ezek fogják körül a szív alakú oázist. A szív csücske Janet gyerekkori otthona felé mutat Wotton Hillben.

„Néha kimegyek oda, csak, hogy leüljek, és elgondolkodjak dolgokon. Ez egy szeretetteljes és maradandó tisztelgés előtte, ami éveken át megmarad” – mesélte Winston.

Ami még imádnivalóbb, hogy Winston minden évben nárciszokat ültet a szív közepébe, amelyek tavasszal gyönyörűen virágoznak. Az Outsider szerint egy Twitter felhasználó rábukkant a különleges hely koordinátáira a Google térképén, ellátogatott oda, és a fotói elterjedtek az interneten.

Színes

Hírek