KezdőlapZeneVideóklipekSzerelmi csalódásáról énekel új dalában az X-Faktor felfedezettje

Szerelmi csalódásáról énekel új dalában az X-Faktor felfedezettje

-

Már az X-Faktor versenye alatt megjelent Nejad Flóra első saját száma, a Mocskos pénz, melyet Burai Krisztián szerzett. A közös munka sikere után úgy döntöttek, újra összefognak, ám ezúttal már együtt jegyzik a dalszöveget.

Szerelmi csalódásáról énekel új dalában az X-Faktor felfedezettje

„Nagyon különleges volt az alkotási folyamat, mintha végig egymás mondatait egészítettük volna ki” – mesélte Flóra. „Mindkettőnkből egészen mély érzések törtek a felszínre írás közben.”

A Bevallom című szerzeményben azokról a románcokról mesélnek, melyek ugyan tündérmesébe illően kezdődnek, végül csalódással érnek véget.

„Azt a pillanatot szerettük volna megragadni, amikor az ember rájön, mégsem igaz, amit a viszonyukról hitt, de bármennyire is bántja ez, idővel továbblép és elfogadja, ennek így kellett történnie” – mondta Flóra. Krisztián pedig hozzátette, a Bevallom a lányok oldaláról mutatja be a szakításokat.

„Felsorolja a férfiak azon jellemvonásait, melyek nem feltétlenül pozitívok egy párkapcsolatban” – mondta.

A dalszerző szerint Flóra azonnal átérezte a dal szellemiségét.

Az énekesnő jelenleg Szegeden jár középiskolába, hamarosan érettségizni fog és döntenie kell a továbbtanulásáról.

„Szeretnék Budapestre költözni és egyetemre járni. A szüleim az egészségügyben dolgoznak és elképzelhető, hogy követem a példájukat és gyógyszerész szakra jelentkezem.”

Flóra jövőbeli tervei között természetesen komoly szerepe van a médiának és a zenének is, a következő hónapokban több új dallal is jelentkezik majd.

„Remélem, hogy hamarosan élőben is előadhatom ezeket a számokat” – tette hozzá.

Színes

Hírek