KezdőlapSzínesOrrműtétet ajándékozott a lányának, hogy ne csúfolják többé az iskolában!

Orrműtétet ajándékozott a lányának, hogy ne csúfolják többé az iskolában!

-

Egy 52 éves nő, Loren Lahav akkor kezdett el gyűjteni a lánya orrműtétére, amikor az még csak 12 éves volt, mivel sok támadás érte a külseje miatt. A beavatkozás 30 ezer dollárba került!

Orrműtétet ajándékozott a lányának, hogy ne csúfolják többé az iskolában!

Az akkor hatodikos Ashler evangélikus felekezeti iskolába járt, de sokan “zsidózták” a háta mögött. A lány kifejezetten örült, amikor a járvány miatt maszkot kellett hordani, hiszen végre “megszabadulhatott” a orrától. Azelőtt mindig erősen sminkelte magát, hogy elterelje a figyelmet az orráról.

Lore nem foglalkozott azzal, hogy mit szólnak az ismerősei, ugyanis sokan le akarták beszélni az orrműtétről, felesleges pénzkidobásnak tartották a beavatkozást. Ő egyedül a lánya boldogságát tartotta fontosnak.

Asher orrműtéte előtt és utána – Fotó: Dr. Babak Azizzadeh

Az életvezetési tanácsadóként dolgozó nő, aggódott a lánya mentális egészségéért. Ashler ugyanis nagyon szenvedett az őt ért támadások miatt, befeleforduló lett, és bár próbált erős maradni, mélyen legbelül nagyon boldogtalan volt.

“Imposztor szindrómája volt, elkezdte megcsonkítani a szemöldökét. Aggódtam, hogy végül kárt tesz magában” – mesélte az anya.

Asher ma már boldog és magabiztos

Az orvosok sem értettek feltétlenül egyet azzal, hogy Ashleren orrplasztikát hajtsanak végre, de az anya határozottan kiállt az akarata mellett.

Ashlert végül a 14. születésnapja után nem sokkal megműtötték, és a lány boldogabb, mint valaha.

“Nagyon sok nehézségen ment át a lányom. Aki nem volt ilyen helyzetben, az nem tudja átérezni. Van, amikor hiába mondod valakinek, hogy fogadja el magát. Ha lehet, akkor változtatni kell. Ashler most nagyon boldog, öröm ránézni” – mesélte az anya.

Színes

Hírek