KezdőlapHírek"Nem gondoltam volna, hogy idáig jutunk" - véget ért Sáfrány Emese és...

“Nem gondoltam volna, hogy idáig jutunk” – véget ért Sáfrány Emese és Hornyák Ádám kapcsolata

-

Négy év után zátonyra futott Sáfrány Emese és Hornyák Ádám kapcsolata.

"Nem gondoltam volna, hogy idáig jutunk" - véget ért Sáfrány Emese és Hornyák Ádám kapcsolata

Úgy tűnik egyre több híresség kapcsolata fut zátonyra az elmúlt időszakban, januárban Horváth Gréta és Meggyes Dávid, valamint Kulcsár Edina és Csuti házassága ment tönkre, a minap Molnár Andi jelentette be, hogy véget ért a házassága, most pedig Sáfrány Emese és Hornyák Ádám jelentették be, véget ért a kapcsolatuk.

Sáfrány Emese péntek este jelentette be közösségi oldalán, hogy véget ért négy éve tartó párkapcsolata Hornyák Ádámmal, akivel tavaly júliusban egy közös gyerekük is született.

Fotó: Sáfrány Emese/Instagram

“Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből” – írta a híresség közösségi oldalán.

Sáfrány Emese megköszönte volt párjának az együtt töltött négy évet, és azt, hogy a férfinek köszönhetően édesanya lehetett.

Fotó: Sáfrány Emese/Instagram

“Valamiért így kellet alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel 4 évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat Nolent, hogy általad anya lehettem” – fogalmazott.

Sáfrány Emese és volt párja részt vettek a Nyerő Párosban is, akkor ismerte őket meg az ország. A híresség arra kérte a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletbe a magánéletüket, szakításukról nem szeretnének nyilatkozni.

Színes

Hírek