KezdőlapHírekMolnár Andi válik a férjétől: ezért ért véget a házassága

Molnár Andi válik a férjétől: ezért ért véget a házassága

-

Tegnap robbant a hír, hogy véget ért Molnár Andi házassága: a Dancing with the Stars zsűritagja öt év után adta be a válókeresetet.

Molnár Andi válik a férjétől: ezért ért véget a házassága

Molnár Andi és férje, Zsolt, öt év együtt töltött idő után adták be a válókeresetet, és bár minden követ megmozgattak, hogy megmentsék a házasságukat, végül a különválás mellett döntöttek. A táncoslábú zsűritag már el is költözött a közös otthonukból.

“Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de a sebek helyén több maradt a heg, ami újra és újra felszakadt. Azt hiszem, másra számítottunk mindketten” – mondta Molnár Andi a BEST magazinnak.

Bár a hírességet elsőre vonzotta, hogy különböznek a férjétől, az idő egyre inkább felszínre hozta a különbségeket, ez pedig nem tett jót a kapcsolatuknak.

“Én konfliktuskerülő típus vagyok, nyugalomra, megegyezésre törekszem, és sokszor talán éppen ezért nem szóltam időben. Hallgattam. Zsolt inkább beleállt a konfliktusokba” – mesélte a gyönyörű táncosnő.

Fotó: Molnár Andi/Instagram

A pár felkeresett egy terapeutát is, ami ideig-óráig nagy segítséget nyújtott számukra, a karanténidőszak is segített a kapcsolatuk elmélyülésében, ám, amikor visszatértek a hétköznapokba a köztük lévő kapcsolat ismét romlani kezdett.

“Egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. Tudom, hogy a táncoktatással és a képernyős munkákkal járó hektikus időbeosztás és a pörgős életem nem könnyű a másik félnek, de eleinte maximálisan támogatott ebben” – mondta Molnár Andi.

Azt is elmondta, úgy érzi, okkal nem született gyerekük.

“Úgy érzem, okkal nem született babánk. Sokszor terveztük, beszéltünk róla, de valójában mindketten bizonytalanok voltunk benne, hogy itt van-e a helye velünk. Márpedig egy baba jól tudja, hova kell születnie” – érvelt Molnár Andi.

Színes

Hírek