KezdőlapSzínesMegható módon gyászolja barátját a kutya - órákig feküdt a sírján

Megható módon gyászolja barátját a kutya – órákig feküdt a sírján

-

Mindenki szerette a Gaspar nevű kutyát. Lélekkel teli barna szemeivel, intelligenciájával és szeretetre méltó személyiségével könnyű megérteni, hogy miért.

Megható módon gyászolja barátját a kutya - órákig feküdt a sírján

De egyetlen kutya sem szerette őt jobban, mint Kaya. Így amikor Gaspar nemrég sajnálatos módon elpusztult egy betegség után, szőrös barátja megmutatta, milyen mélyen érzett iránta. Míg Gaspar emberi családja gyászolta a halálát, és a hátsó kertjükben helyezték örök nyugalomra a testét, Kaya lefeküdt a sírjára.

Kaya egész délelőtt ott maradt a frissen ásott földön. A keserédes képet Gaspar gazdája, Marcelo Rodríguez örökítette meg, és tette közzé Twitter-oldalán. Amikor az emberek meglátták a néma tisztelgést, amely sokat elmond különleges kapcsolatukról, ezrével reagáltak rá.

Gaspar és Kaya jóbarátok voltak – Fotó: Marcelo Rodríguez

Kaya Rodríguez édesanyjáé, és a két kutya sok órát töltött boldogan játszadozva – számolt be a The Dodo. Gaspar januárban halt meg, miután veseelégtelenségben szenvedett.

“Hétvégenként összehoztuk őket, hogy együtt töltsék az időt. Ott kezdődött a barátságuk” – mondta Rodríguez.

Fotó: Marcelo Rodríguez

Rodríguez a közösségi médiában köszönetet mondott szeretett háziállatának a hűségéért és szeretetéért. “Számtalan dolgot tanítottál nekem anélkül, hogy egyetlen szót is szóltál volna” – írta egy Instagram-posztban. – “Mindig velünk leszel… Köszönjük Gaspar, a kutya, aki élt”.

A Gasparról és Kayáról megosztott képek mindent elmondanak. Az eredeti Twitter-bejegyzés több mint 163 ezer lájkot kapott, és több mint 16 ezerszer osztották meg.

Gaspar egyértelműen örömteli életet élt szerető gazdájával, és mind a család, mind Kaya, bár megszakadt a szíve az elhalálozása miatt, örökké őrzi majd az emlékét.

Nyitó fotó: Marcelo Rodríguez

Színes

Hírek