KezdőlapHírekKitálalt Aurelio rabtársa: olyan ellátásban van része, amiről más csak álmodnak

Kitálalt Aurelio rabtársa: olyan ellátásban van része, amiről más csak álmodnak

-

Aurelio Caversaccio csaknem két hónappal ezelőtt vonult be a börtönbe, ám úgy tűnik egyáltalán nincs rossz sora rabként.

Kitálalt Aurelio rabtársa: olyan ellátásban van része, amiről más csak álmodnak

Alig két hónappal ezelőtt vonult börtönbe Aurelio, ám úgy tűnik egyáltalán nem szimpatikus a többi rab körében. A Való Világ egykori győztese egy budapesti fegyintézetben tölti 3 és fél év szabadságvesztését emberrablásért, ám már most sokan utálják rabtársai közül.

A Blikk-et kereste meg egy elítélt családján keresztül, hogy elmondja, Aurelio kivételes bánásmódban részesül a falak mögött, olyanról, amiről a “mezei” fogvatartottak csak álmodozhatnak. Ha nem is kérte, Aurelio szerinte úgy él a rács mögött, mintha VIP-vendég lenne.

Fotó: Aurelio/Instagram

“Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben! Az ominózus fegyintézet három részre van osztva, abból kettő igen fapados, az utolsó azonban felújított, a többihez képest olyan, mint egy palota. Persze, Aureliót itt helyezték el… Ami azonban a legfelháborítóbb, hogy míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. Mint a bezárt állatok, úgy néztük, ahogy Aurelio vidáman és ami a legfontosabb, kényelmesen fejleszti az izmait” – nyilatkozta a rab.

“Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát. Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse” – árulta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő elítélt.

A lap megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, hogy megkérdezze, valóban különleges bánásmódban részesült a volt villalakó, ám úgy tűnik erről szó sincs.

“Valamennyi büntetés-végrehajtási intézetben ugyanazok a jogok és kötelezettségek vonatkoznak a fogvatartottakra. A sétaudvarokon eleve nincs mód kondicionáló eszközök használatára” – állt a BVOP levelében.

Színes

Hírek