KezdőlapHírekJohn Travolta elhunyt fiára emlékezett, Jett születésnapján: "Minden nap gondolok rád"

John Travolta elhunyt fiára emlékezett, Jett születésnapján: “Minden nap gondolok rád”

-

A tizenhat éves Jett Travolta 2009 januárjában halt meg, miután a Bahamákon töltött családi nyaralás során beverte a fejét egy fürdőkádba.

John Travolta elhunyt fiára emlékezett, Jett születésnapján: "Minden nap gondolok rád"

John Travolta a szupersztárok életét élte, számos ikonikus film, például a Ponyvaregény és a Grease sikerét meglovagolva, de elképzelhetetlen tragédiák is sújtották a színész életét.

A 68 éves színész még 2009-ben vesztette el első gyermekét, Jettet, 2020-ban pedig feleségét, Kelly Prestont. Jett Travolta 16 éves korában halt meg egy roham következtében, egy családi nyaralás során a Bahamákon. A tinédzser beverte a fejét egy fürdőkádba. Az American Crime Story színésze szerdán az Instagramon emlékezett meg fiáról: “Drága Jettem, jobban hiányzol, mint azt szavakkal ki lehetne fejezni. Minden nap gondolok rád. Boldog születésnapot! Szeretettel, az apukád.”

Fotó: Kelly Preston/Instagram

Jett születésnapja kevesebb mint három hónappal Kelly Preston halálának második évfordulója előtt van, ami egy másik szívszorító tragédia volt a színész és családja számára. John Travolta néhai felesége 57 éves korában hunyt el, miután két évig küzdött a mellrákkal. Preston színésznő volt, aki több filmben is szerepet vállalt, mint például az Űrtábor (1986), az Ikrek (1988), a Jerry Maguire (1996) és a Játék szerelmére (1999). Utolsó szerepe a 2018-as Gotti című filmben volt, ahol Victoria Gottit alakította, a maffiafőnök John Gotti feleségét, akit valódi férje, Travolta játszott.

Travolta, aki közel három évtizeden át volt Preston férje, elhunyt felesége előtt is tisztelgett, amikor azt írta, hogy “bátor harcot vívott, sokak szeretetével és támogatásával. Kelly szeretetére és életére mindig emlékezni fogunk. Egy kis időt szánok arra, hogy ott legyek a gyermekeim mellett, akik elvesztették édesanyjukat, ezért előre is elnézést kérek, ha egy ideig nem hallotok rólunk. De érezni fogom szeretetetek áradását az előttünk álló hetekben és hónapokban, miközben gyógyulunk. Minden szeretetemmel, JT.”

Fotó: John Travolta/Instagram

A gyermeke elvesztésének szörnyű megpróbáltatásait leírva Travolta felidézte a fiával töltött szívszorító utolsó pillanatokat. Az E! Online szerint dadusuk eszméletlenül találta Jettet a fürdőszobában, azonnal felébresztette szüleit, Travoltát és feleségét, Kelly Prestont.

“Dörömbölt az ajtón az emeleten, ahol aludtunk. Lerohantam a feleségemmel, hogy segítsünk a fiamon” – emlékezett vissza Travolta. “Jeffen a másik dadus éppen szívmasszázst végzett” – mondta. “Én pedig a lélegeztetést végeztem. Átvettem annak a nőnek a helyét, aki az újraélesztést végezte. Ő az Old Bahama Bay egyik alkalmazottja volt, akit felismertem”.

Fotó: Ella Travolta/Instagram

Sajnos semmi sem tudta megmenteni a tinédzsert, aki rendszeres rohamokban szenvedett. “Autista volt” – mondta a színész. A színész elmondta, hogy fia 5-10 naponta szenvedett rohamoktól, és egy-egy roham 45 másodpercig tartott. Egy-egy roham után Jett 12 órát aludt.

John Travoltának van egy 11 éves fia, Benjamin és egy 22 éves lánya, Ella.

Színes

Hírek