KezdőlapHírekIszak Eszter lesz a Mokka új műsorvezetője

Iszak Eszter lesz a Mokka új műsorvezetője

-

Új műsorvezető érkezik a TV2 piacvezető reggeli magazinműsorába, Iszak Eszter személyében. A rutinos tévésnek számító Eszter április 12-én kezdi meg a munkát, Istenes László mellett.

Iszak Eszter lesz a Mokka új műsorvezetője

A TV2 reggeli infotainment műsora, a Mokka idén lesz 18 éves, 2004 óta köszönti minden hétköznap reggel a nézőket. Műsorvezetőként rengeteg profi televíziós megfordult a székében.

A Mokka jelenlegi műsorvezetői, Orosz Barbara, Istenes László és Pachmann Péter mellé negyedikként egy olyan műsorvezető hölgy érkezik, aki fiatal kora ellenére sok éves televíziós tapasztalattal rendelkezik, ám reggeli magazinműsorban még nem próbálta ki magát. Ő nem más, mint Iszak Eszter, aki 2013-ban diplomázott a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, hét éven keresztül a magyar zenecsatorna műsorvezetője volt és több kereskedelmi tévés magazinműsor házigazdájaként láthatták a nézők.

Fotó: TV2

“Nagyon várom az első munkanapomat a Róna utcában. Noha vezettem már élő műsort, ez a fajta reggeli magazinműsor másfajta koncentrációt, felkészültséget és temperamentumot kíván. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Laci és Pachmann Péter jelenléte megnyugtató lesz számomra. A zenetévés időszak óta eltelt 12 év, felnőttem, így a nézők egy „új” Iszak Esztert láthatnak majd a képernyőn, ami a külsőségekben is megnyilvánul majd” – mondta el Eszter, aki a búcsúzó Mádai Vivient váltja április 12-től.

Vivien hat év után távozik a műsorból, aki – elmondása szerint – itt vált felnőtté és rengeteg szép élménnyel és barátsággal lett gazdagabb. A TV2 új arca április 12-én debütál a Mokkában, Istenes Lászlóval.

Színes

Hírek