KezdőlapHírekGyászol Győzike, meghalt egyik legjobb barátjának gyereke: Tomi alig volt 22 éves

Gyászol Győzike, meghalt egyik legjobb barátjának gyereke: Tomi alig volt 22 éves

-

Szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, aki egyik legjobb barátja fiát gyászolja családjával.

Gyászol Győzike, meghalt egyik legjobb barátjának gyereke: Tomi alig volt 22 éves

Bangó Tomi alig volt 22 éves, amikor szombaton halálos balesetet szenvedett Zagyvaszántónál. A fiatal vállalkozót mindenki szerette, a fiú fiatal kora ellenére rendkívül sikeres volt az üzleti életben, az életet is imádta, mindig támogatta családját és rokonait. Egész Salgótarján a fiatal fiút gyászolja.

A fiatal férfi egy fehér Porsche-val sodródott le az útról, majd a szántóföldön fejre állt, a férfi már a helyszínen életét vesztette. A fiatalt Gáspár Győző is gyászolja, közösségi oldalán emlékezett meg a Tomiról.

Tomi alig volt 22 éves – Fotó: Gáspár Győző/Facebook

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátaink elvesztették egyetlen gyermeküket! Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” – írta Győzike, aki egy fotót is megosztott a fiúról.

Tomi már egészen fiatalon kezdett el dolgozni a családja fém-, érc-nagykereskedelemében dolgozott, sikert sikerre halmozott húszas évei elején, ezzel együtt jöttek a luxusautók is, a balesetet okozó Porsche-t hobbiautóként tartotta a férfi. Egyik jóbarátja szerint a siker ellenére Tomi nem szállt el, megmaradt egyszerű, tisztességes fiúnak.

Színes

Hírek