KezdőlapSzínesBruce Willist “egy csapat nő” támogatja miután afáziával diagnosztizálták - A család...

Bruce Willist “egy csapat nő” támogatja miután afáziával diagnosztizálták – A család igazi megtartó ereje!

-

Bruce Willisnél nemrég afáziát diagnosztizáltak, emiatt nemrég bejelentette, hogy felhagy a színészettel. Szerencsére a népes családja mellette áll és bátorítja.

Bruce Willist “egy csapat nő” támogatja miután afáziával diagnosztizálták - A család igazi megtartó ereje!

Bruce Willis karrierje az 1970-es években indult, több évtized alatt a hollywoodi sztár számos filmben és tévéműsorban szerepelt. A Drágán add az életed! című filmek sztárjának 5 lánya – Rumer, Tallulah, Scout, Mabel Ray és Evelyn Penn – van, ex-feleségével, Demi Moore-ral és jelenlegi feleségével, Emma Heming Willisszel közösen.

Bruce és Demi először az 1987-es “Stakeout” című film premierjén találkoztak. Demi első benyomása az volt a színészről, hogy beképzelt, magas és jóképű.

Fotó: Demi Moore/Instagram

Az első randi után azonban megváltozott a véleménye: “Soha nem találkoztam még ilyen férfival. Bruce olyan gáláns volt – a maga harsány módján, igazi úriember”.

A randevú lejárta után Bruce elkérte a színésznő számát, és felírta a karjára: “Bruce mindig a karjára írt dolgokat. De az első alkalommal, amikor elkérte a telefonszámomat, észrevettem, hogy remeg a keze. Annyira sebezhető volt abban a pillanatban: minden bravúr eltűnt”.

Fotó: Demi Moore/Instagram

“Amikor Bruce és én összejöttünk, a traumáink találkoztak” – árulta el Demi. A szerelmespár csak egy rövid ideig randevúzott, majd 1987. november 21-én a Golden Nugget kaszinóban, Las Vegasban összekötötték az életüket.

A nászéjszakán Demi teherbe esett, és a következő időszak valóságos mese volt mindkettőjük számára. Az első gyerek születése után Demi vissza akart menni dolgozni, de Bruce azt akarta, hogy csak anya legyen. A dolgok egyre rosszabbra fordultak, főleg, miután Demi bevállalta a “Ghost”-beli szerepét, és rövid idő alatt világhírnévre tett szert. Második gyermekük, Scout születése után azonban megpróbálták megoldani a dolgokat. Végül Moore harmadik terhessége Tallulah-val megerősítette egy rövid időre a kapcsolatukat.

Fotó: Emma Heming Willis/Instagram

A pár végül 1998-ban mégis szétköltözött, és 2000-ben véglegesítették a válást, azonban a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak.

Bruce és Emma 2007-ben találkoztak először, szerelem volt első látásra.

“Amikor először találkoztunk, meglepődtem, hogy milyen bájos és milyen vicces – és rendkívül jóképű. Ez volt az első gondolatom róla” – vallotta be Emma. Bruce már az első találkozásuk előtt szerelmes volt a modellbe.

23 évnyi korkülönbség ellenére 2009-ben összeházasodtak. 2012-ben megszületett első lányuk, Mabel. Két évvel később megérkezett a második kislányuk, Evelyn. Bruce és Emma még mindig fülig szerelmesek egymásba, és úgy tűnik, hogy a házasságuk sérthetetlen.

Fotó: Emma Heming Willis/Instagram

Bruce imádja, hogy öt lánya van, elmondása szerint el sem tudná képzelni, hogy öt fia legyen.

Demi az Emmával való kapcsolatáról, valamint a gyerekeik kapcsolatáról is beszélt. “Gyermekeink testvérek, és mégsem lehet pontosan megnevezni azt, hogy milyen családi kapcsolatban állunk. Mi anyák vagyunk, ők pedig testvérek, akiket az élet ezen őrült kalandja köt össze”.

Nemrég Bruce Willist afáziával diagnosztizálták, de szerencsére a kiterjedt és népes családja mindenben támogatja, és óriási szeretettel kiáll mellette.

Fotó: Demi Moore/Instagram

A betegség befolyásolja az egyén írás-, beszéd- és megértési képességét mind a verbális, mind az írott nyelveken, általában fejsérülés vagy szélütés után jelentkezik a kór.

“Ez egy igazán kihívásokkal teli időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként haladunk tovább együtt, természetesen a rajongókkal közösen!” – osztották meg Instagramon.

Színes

Hírek