KezdőlapSzínesBruce Willis 57 évet várt, mire megtalálta élete szerelmét: "Sokkal boldogabb lett...

Bruce Willis 57 évet várt, mire megtalálta élete szerelmét: “Sokkal boldogabb lett az életem”

-

Úgy tartják, hogy valahol a nagykönyvben meg van írva: mindenkinek van egy igazi szerelme. A most 67 éves Bruce Willis 57 évet várt az igaz szerelemre. Elmondás szerint boldogabb, mint valaha.

Bruce Willis 57 évet várt, mire megtalálta élete szerelmét: "Sokkal boldogabb lett az életem"

A 67 éves Bruce Willis 11 évig volt Demi Moore házastársa, mielőtt a hollywoodi pár szakított. Majd nem sokkal később megismerkedett és feleségül is vette élete szerelmét, a most 43 éves Emma Heminget.

Bruce és Emma 2007-ben találkoztak először egy edzőteremben. “Minél több időt töltöttem Emma mellett, annál boldogabbnak éreztem magam” – vallotta be a színész.

Fotó: Emma Heming Willis/Instagram

“Amikor először beszélgettünk, meglepődtem, hogy mennyire vicces és kedves, és nagyon jóképű” – mondta a People magazinnak Emma. “Ez volt az első gondolatom.”

“Én már akkor is szerelmes voltam belé” – mondta az akkor 52 éves Willis.

Fotó: Emma Heming Willis/Instagram

Megismerkedésük után egy évig jártak együtt, majd 2009 májusában összeházasodtak. Bruce Willis és Demi Moore már közel tíz éve elvált egymástól, mégis a három lányuk továbbra is összeköti őket, Bruce mindkét felesége jól kijön egymással.

Nem sokkal az esküvőjük után megszületett a pár első közös gyermek. Két évvel később Heming életet adott második lányuknak.

Bruce Willis hihetetlenül boldog, azonban mielőtt találkozott volna Emmával úgy gondolta, hogy magányosan és egyedül fog megöregedni.

Fotó: Emma Heming Willis/Instagram

“10 évig többnyire egyedül voltam. Boldogtalanul. Soha nem gondoltam akkor arra, hogy egy társ lenne a megoldás. Akkor azt hittem, hogy bár egyedül vagyok, de nem vagyok magányos” – fogalmazott a színész.

A napokban az egész család összefogott, hogy Bruce Willis mellett legyen, akinél afáziát diagnosztizáltak. Heming megosztott egy fotót, amelyen 10 éves lányuk, Mabel egy kidőlt fatörzsön ülve ábrázolja őket.

“Hálás vagyok a szeretetedért, szívből köszönök mindent”– írta a színésznő Instagramon egy fotó mellé, amit a 10 éves lányuk, Mabel készített.

Színes

Hírek