KezdőlapSzínesAz utasok a „Baby Shark” című gyerekdal eléneklésével segítettek egy édesapának megnyugtatni...

Az utasok a „Baby Shark” című gyerekdal eléneklésével segítettek egy édesapának megnyugtatni a kisfiát a repülőn

-

A Dubajból Albániába tartó 6 órás repülőút során néhány utas megpróbált szolidaritást mutatni egy síró kisfiú családjával, és a világ egyik legismertebb gyerekdalával próbálták megnyugtatni a gyereket.

Az utasok a „Baby Shark” című gyerekdal eléneklésével segítettek egy édesapának megnyugtatni a kisfiát a repülőn

Hirdetés

Viszonylag gyakran előfordul, hogy egy repülőgép utasainak el kell viselniük egy kisgyereket, aki az utazás közepén sírva fakad, és vigasztalhatatlannak tűnik. Ugyanakkor a szülőknek is nehéz dolga lehet, amikor egy hosszú utazás alatt kell szórakoztatniuk a gyereküket.

De ez a helyzet is sokkal könnyebb lehet, ha a többi utas, ahelyett, hogy bosszankodna a gyereksírás miatt, inkább megpróbál segíteni a szülőknek. Bár ez csak ritkán fordul elő, nemrég mégis volt rá egy példa egy Dubajból az albániai Tiranába tartó járaton. Az utasok szolidaritást vállaltak egy édesapával, aki nem tudta, hogy nyugtassa meg síró kisfiát.

Hirdetés
Fotó: YouTube

Ahelyett, hogy közömbösen bosszankodtak volna, megpróbálták rávenni a gyereket, hogy hagyja abba a sírást. És hogy ez miként sikerült nekik?

A YouTube egyik legnagyobb gyerekzenei slágerével: a „Baby Shark” című dallal. A módszer bevált, mert a kisfiú hosszas sírás után lassan megnyugodott.

Fotó: YouTube

Az utasok elmondták, hogy a gyerek a 6 órás út elején még nyugodtnak tűnt, de néhány óra múlva már türelmetlenné vált. Ekkor a körülötte lévők megpróbálták elvonni a figyelmét, de úgy tűnt, semmi nem használ.

Aztán az utasok többsége mégis megtalálta a megoldást, és elkezdték énekelni a „Baby Shark” sorait.

Fotó: YouTube

Az egyik utas videót is készített a repülőn lejátszódott jelenetről. A felvételen látszik, hogy a kisfiú, akit az apja a karjaiban tart, nemrég még sírt, de ahogy mindenki együtt énekel és tapsol a dal ritmusára, lassan megnyugszik.

https://www.youtube.com/watch?v=edg1sV4m0Ys

A Baby Shark az egyik legismertebb gyerekdal a világon, ami a közelmúltban nézettségi rekordot döntött a YouTube-on – elérte a 10 milliárd megtekintést, és ezzel ez lett minden idők legnézettebb videója az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek