KezdőlapSzínesAz édesanya elhatározta, hogy megmutatja, mennyire gyönyörű ritka anyajeggyel született kislánya

Az édesanya elhatározta, hogy megmutatja, mennyire gyönyörű ritka anyajeggyel született kislánya

-

Mindannyian egyedülállóan különlegesnek és a magunk módján gyönyörűnek születünk. Az egyik leglélegzetelállítóbb dolog, hogy nincs két teljesen egyforma ember, ezért ünnepelnünk kell a különbözőségünket.

Az édesanya elhatározta, hogy megmutatja, mennyire gyönyörű ritka anyajeggyel született kislánya

Egy édesanya elhatározta, hogy bebizonyítja ritka anyajeggyel született kislányának, a tökéletlenségeink által vagyunk tökéletesek, és hogy ő is pontosan úgy gyönyörű, ahogy van.

A kis Winry Hall egy rendkívül ritka anyajeggyel született. A congenital melanocytic nevus nevű anyajegy miatt a 13 hónapos Winry nem egészen úgy néz ki, mint a többi gyerek.

Fotó: Nicole Lucas Hall/Instagram

Édesanyja, Nicole Hall így fogalmazott: „Amikor először a kezembe adták, azt hittem, egy zúzódás. Ezután hamar nyilvánvalóvá vált a számunkra a férjemmel, hogy nem zúzódásról van szó, hanem egy anyajegyről.”

A congenital melanocytic nevus, vagy CMN világosbarna vagy fekete foltok formájában jelentkezhet, és szinte bármilyen méretet elérhet a test bármelyik részén.

Fotó: Nicole Lucas Hall/Instagram

Nicole és a párja most szeretnék kiemelni lányuk egyediségét, ezzel is biztatva másokat, hogy a másság nem szégyellnivaló, hanem büszkeség.

„Sok ember számára ez az első alkalom, hogy olyan anyajegyet látnak, mint az övé, és ez az egyik ok, amiért szívesen megosztom a lányom történetét” – mondta az édesanya. „Ez egy jó beszélgetés a szülőknek a gyermekeikkel, hogy lássák, a gyerekek között vannak különbségek, de a szülőknek is fontos lehet, akiknek van egy gyerekük, aki úgy néz ki, mint Winry, vagy akinek bármilyen anyajegye van, mert így reprezentálva látják a gyereküket.”

Tekintettel arra, hogy Winry anyajegye növelheti a melanóma kockázatát, a szülőknek fokozottan oda kell figyelniük lányuk bőrének védelmére. De Nicole azt mondja, jobban aggódik amiatt, hogy a lányát gúnyolni fogják az anyajegye miatt.

„Az egészsége és a boldogsága a legfontosabb a számunkra. Fényvédő szerekkel, naptejekkel kell óvnunk a bőrét. Óvatos vagyok, kalapokkal és ilyesmikkel” – magyarázta Hall a Good Morning Americának.

Fotó: Nicole Lucas Hall/Instagram

„Tudom, hogy a rendszeres bőrgyógyászati ​​találkozóink valószínűleg a legjobb barátaink lesznek, miközben felnő.”

Winry boldog, energikus kislány, aki a világon semmiért nem aggódik. Vagyis pontosan olyan, amilyennek egy kisbabának lennie kell.

„Csak úgy sugárzik belőle a vidámság. Szinte mindig nevet vagy visít. Ő a legboldogabb baba, akit valaha láttam” – mondta Hall. „Már most nagyon beszédes. Eddig nem sok szót sikerült kimondania, de kimondja, amit gondol, és már most kezd egy kicsit pimasz lenni, szóval azt hiszem, meggyűlik majd a bajunk” – tette hozzá az édesanya.

Színes

Hírek