KezdőlapSzínesA nagymama nem tudott részt venni a saját szalagavató bálján - 70...

A nagymama nem tudott részt venni a saját szalagavató bálján – 70 évvel később az unokája hívta el a sajátjára!

-

Ez a 19 éves fiatal úriember minden, az amerikai szalagavató bálokról képzelt sztereotípiát ledöntött, amikor plusz egy főként a nagymamáját vitte el az ünnepségre.

A nagymama nem tudott részt venni a saját szalagavató bálján - 70 évvel később az unokája hívta el a sajátjára!

Austin Dennison olyan típusú fiatalember, akire szinte minden apa nyugodt szívvel bízná rá a lányát egy szalagavató ünnepség erejéig, sőt akár egy életre is. A helyi Eagel Scout csapatban játszó, jóképű fiú nem csak a csapatsportokban, hanem a tanulmányai terén is kimagasló, így valóban egy főnyeremény ez a srác.

A közelgő nagykorúsító bál alkalmával az iskola tanárai mesélni kezdtek a bál szokásairól, és az egyik ilyen tanáráról tudta meg Austin, hogy ő a nagymamájával ment el a bálra ahelyett, hogy a vele egykorú lányok közül választott volna párt magának.

Austin és nagymamája

Az oktatójának története elgondolkodtatta Austint, aki tudta, hogy a legkedvencebb nagymamájának életéből sajnos kimaradt a szalagavató bál, mivel a család akkoriban nem engedhetett meg magának egy ilyen ünnepséget.

A fiú érezte, hogy remek ötlet lenne a nagymamájának most bepótolnia az akkor elmaradt élményt, így nem is habozott elhívni őt az eseményre.

Austin táncba hívta nagymamáját

A nagyi először persze megpróbálta lebeszélni az unokáját a mesteri tervről, mondván, hogy ne vesztegesse rá élete egyik legszebb estéjét, ám a fiú makacsul kitartott az élképzelései mellett, és hosszas győzködés után a nagymama beleegyezett a bálba.

A csinosan felöltözött párt a fiú édesapja vitte az ünnepség helyszínére, majd Austin óvatosan a táncparkett felé vezette nagymamáját, ahol a tömeg óriási ujjongassál fogadta őket.

Ez a fiú merte vállalni a kortársai gúnyos vagy kevésbé gúnyos megjegyzéseit, mert hitt abban, hogy ő most valamit visszaadhat mindabból a sok jóból, amit élete során a nagymamájától kapott.

Az unoka-nagymama páros egy Frank Sintra dalra táncolták el a bál első táncát, mert ez volt az a dal, amit a pár éve elhunyt nagypapa mindig énekelt szeretett feleségének.

Színes

Hírek